1. mai 2009

dekkeservietter er ferdige:)
Da er det ferdig 4 dekkeservitter som jeg skal bruke ute på det store bordet mitt:) Strikket i tuva bomuldsgarn, gult med en lime grøn kant:) Da er det bare å begynne med andre ting som ligger for tur:) Man blir vist aldri arbeidsledig.. det er alltid andre ting som ligger der i kurven:) Ha en riktig fin 1 mai alle som er innenom.

1 Mai allerede:)
Bakte biller idag på morgenen:) Litt godt med noe til kaffen:)
Det er et nydeligt vær ute og det er bare å nyte at våren har kommet:) Fortsatt litt å gjøre ute men det er bare kosearbeid.

29. april 2009

Enda en nålepute:)

Ja da har jeg laget en nålerute til, men nå er det slutt i denne uken. Må ta litt av det annet som skal gjøres.. Gleder meg til neste sy prosjekt:) Alltid moro å lære seg litt nytt:)
I dag har det vært overskyet og små regnet, så hage arbeid må vente. Men jeg håper få gjort litt til helgen. Ha en fin dag allesammen. Nå skal jeg fylle disse nåleputer opp med nåler:)

28. april 2009

Ferdig med nålepute:)

Ja da er nåleputen ferdig. Meningen man skal sette nåle inneni da den er dobbelt. Ikke stolt av håndsyingen min. Stingene er ikke helt like lange, men får vel kanskje prøve igjen... men øvelse gjør mester så jeg får vel kanskje klippe til et par stoffer til..

27. april 2009

Sykurs hos Projo.

Ja da har jeg meldt meg på sykurs hos Projo.. Dette kan jo bli en opplevelse.Vi skal sy nåleputer i japansk bretteteknikk...ja ja.. vi kan bruke hva vi har, og det passer meg fint da jeg sikkert har noe stoff og diverse i rotet mitt..
Jeg har iallefall begynt, men litt vanskelig å få stingene fine og ikke minst like lange hi hi hi... er jo ikke den mest tålmodige person og slett ikke når det gjelder å sy:):)
Får nå se hva det blir til:) Nå har jeg kommet så langt idag og da får jeg se hvor langt jeg kommer imorgen:)


Dete er et lite utsnitt av rot. Synåler, knappenåler, sytråd og annet som bare er stappet ned i en eske. Ser ut som det ene bildet sår på hodet, men det gjør det ikke. Det er bare et lite titt ned i rotet hi hi hi...
Sying er ikke min sterke side men jeg må jo prøve.

26. april 2009

Endelig er våren her:)

De siste dagene har jeg bare drevet ute. Mye å gjøre etter vinteren. Er igang med å rake og plante litt stemor. Nå beynner hjørnet ved døren min å bli pent.
Er litt sprø etter gamle kaffekander og jeg har plantet stemor i mine. Litt sprøt å ha nisser ute nå på vårparten, men jeg er glad i de nisser, så de får vel nyte sommeren de også. Er veldig glad i å blande litt forskjellig sammen. Er ikke noen minimalist nå det gjelder ute og inne.. Liker og må ha ting rundt meg. Synes det skaper litt varme og koselig er det:)
Idag blir det vel den siste raking og det skal vist bli litt regn, så det er nok best å bli ferdig:)

Et godt kjøp på loppemarked:)
Var inneom et loppemarked i fredag og der fant jeg en masse broderi.. Måtte slå meg selv over fingrene og ikke kjøpe mye, men jeg kjøpte dette broderi. Kostet 30 kr så det syntes jeg var en super pris. Jeg har ikke tid til å lage det nå, men det ligger i på vent kurven( litt mye i den kurven nå) Ja ja er man håndarbeidsmani så får det jo bare være slik:)

Oppdatering av fiske teppe

Et par rader til er satt på fisketepper så nå begynner det å bli litt størrelse av det. Det er et innimellem arbeid. Strikker en fisk eller to i løpet av dagen:) Gleder meg til det er ferdig:)

Award

Har fått Award fra Pinnepenn Takker så veldig mye. Sender den videre til uka.

Denne teksten fulgte med:
"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.
Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.
Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.
Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!
Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."