26. desember 2008

2 juledag


ja da er juleaften overstått og det er tid for blogging igjen:) Har jo holdt på med litt da inninellom.
Jeg heklet noen bestemorsfirkanter og har fått satt sammen noen til litt små duker og jeg har heklet en brikke(oppskrift fra Drops julekalender).


denne brikker er enkel å hekle og den var enkel å gjøre større. Ha heklet noen flere omganger enn det som sto i oppskriften:)

Jeg har også begynt på et sjal.. Opskriften fikk jeg av frida.. Det er snart ferdig så bilde kommer:)
Ellers må jeg bare vise frem en nydelig julegave jeg fikk.. Kan nesten ikke sette bort dette nissepar når julen er slutt så jeg må nok finne et helårssted til dem:)


Fikk alt om håndarbeid rett før jul og det var denne fine kjolen da... synes den er kjempestilig og har veldig lyst å strikke den. Kanskje det skal være et av prosjekterne i 2009.. tenkte jeg skulle gå inn på nettsiderne og ta en titt og sjekke ut hva garnet koster:) Ja det er mye man har slyt til å strikke. Nå skal jeg ha sjalet ferdig og begynne på lappeteppealongen hos projo. Innimellom dette brodere jeg julekalender for raglan.. Kan ikke si jeg er arbeidsledig:)24. desember 2008

Juleaften


Idag er den store dagen:) Håper alle har kontroll over maten og fått kjøpt inn alle gaverne...
Ønsker alle en riktig fin juleaftensdag og kveld.
Sress ned og nyt denne dagen og kvelden:)
Jeg har alt under kontroll.. ribba står i kjøleskapet og jeg koser meg med en kaffekopp nå tidlig på morgenen. Blir nok litt strikking innimellom idag også. Fikk oppskrift på sjal i posten fra frida i går og da måtte jeg jo finne noe garn.. Sjalet strikkes på tykke pinner så det går fort. Jeg hadde bare pinner nr 12 men det går vist veldig greit:)
Jeg har også fått ferdig noen heklete ting og bilde følge en av de første dagene..
HA EN RIKTIG FIN JULEKVELD:)

22. desember 2008

Fått en Award


Denne fine Awarden fikk jeg av Elin Jeg takker så mye:)
Jeg sender den videre til tinamor og frida og Fjordheim og mrs Darcy

Idag har det vært sol og litt vind, men egentlig et ganske fint vær:)
Sønnen min har ryddet og vasket rommet hans så nå skal det ikke vaskes mere før jul.

Ha en fin julekveld allesammen:)

21. desember 2008

4 Søndag i advent

Ja nå er det ikke lenge til jul. Ferdig er jeg så de neste dagene bli kosedager. Litt smårydding og en masse håndarbeid håper jeg:) Ribba er saltet og satt i kjøleskapet. Treet er pyntet. Det snør ute igjen idag så her er det julestemning. Nå venter vi på den store dagen med masse god mat og selvfølgelig nissen:):):)