6. august 2010

Frigg votter.


 
Da er jeg ferdig med votterne Frigg. Jeg har kjøpt dem hos http://www.projo-produkter.no/ Sønnen min skal ha dem. Håper han blir glad når jeg kommer hjem med ferdige votter til ham. Nå er jeg igang med småhåndklær.. og jeg gleder meg til å strikke votterne Odin og sokkepakken når jeg kommer meg hjem i neste uke. Må virkelig få gang i noen sokker nå om jeg skal strikke 52 par.

4. august 2010

Drops genser.

Da er genseren ferdig..Jeg mangler bare å feste tråder og presse den. Den er strikke i lerke og jeg er veldig fornøyd. Garnet er kjempelekkert. Denne kommer jeg til å bruke mye. Er forsatt på ferie så det blir en del små korte innlegg.. Nå holder jeg på med votterne frigg. De er kjempefine. Har strikket dem før, men sønnen min vil ha et par. Takker for alle fine kommentare..Er ikke så ofte på nett i disse dager men jeg kommer rundt på besøk innimellom.

2. august 2010

Brodert hjerteduk.

Denne duken hadde jeg med meg på ferie og jeg er blitt ferdig. Den var ganske enkel, men jeg synes den ble fin. Fikk egentlig lyst til å brodere mere, så kanskje jeg kjøper meg et broderi idag.

Genser.

Her ligger genseren fra Drops som jeg har lagt lenke inn på før. Jeg er snart ferdig med det siste erme og da skal alt samles og bærestykke med mønster skal strikkes. Jeg liker fargen veldig godt. Jeg bruker ikke karisma, men lerke som er en blanding av ull og bomuld.

Et sokkepar til.

Dette er ferie strikk. Et bare sokker er ferdig. Dette er vist det 11 par så det er lang vei igjen. De er strikke i Fabel på pinner nr 3. Har to nøster til med meg på ferie så jeg håper og få ferdig et par til. Må innrømme jeg synes er grusom kjedeligt og strikke slike rett frem sokker..