30. mai 2011

Sønnen på trening.

 Må jo vise frem stoltheten min. Han hadde vakt i helgen og det var nedbrenning av hus. Da trener de på røykdykking.. På det nederste bildet sitter han til høyre. Han har funnet seg et yrke for fremtiden i kombinasjon med feier yrket.

Tur til Hadelandglassverk.

 Ja da var det avgårde igjen:-) Jeg har aldri vært på Hadelandglassverk men nå har jeg vært der. Vi dro avsted på formiddagen Lørdag..Stoppet for kaffe på Gran. Været var ikke noe å skryte av med nesten tørvær.
 Det var jo såååååååå mye og se og ikke minst bruke penger på. Øynene gikk jo trill rundt. Dette er så absolutt et sted man kan besøke mange ganger.

 Jeg fikk Hadelandsrosen av Terje. Det var mange forskjellige farger og litt vanskeligt å velge, men jeg falt for denne.
 Kjøpte meg også to små skåler. De er litt sommerlige..

Strikking innimellem:-)

 Jo sokker blir det også tid til mellem alt annet. Har disse grå ferdige og snart ferdige med de lilla. De står i heftet klassikere fra Sandnes. Et enkelt stjernemønster. De lilla er strikket i garn fra Nille og de nederste er i karisma.
 Er i gang med Telemarksgenser til terje. Vrangborden er snart ferdig.
 Litt hagebilder i farta..Det vokser og gror, men kunne ønske meg litt varmere vær. Det sies det skal komme denne uken så vi får nå se:-)

 Fana genser i størrelse 4 år er ferdig og jeg synes fargerne er kjempefine. Silje ønsker seg vist fanagenser også så jeg er nok ikke ferdig:-)

Helgen den 20 og 21 mai.

 Helgen den 20 0g 21 mai ble brukt til et par fine ture. Viktig å nyte utelivet. Vi dro til lundebrua i Etnedal. Hadde med brus og sjokolade. Fossen var ganske stri.
 Det er plasert forskjellinge skulpture rundt omkring ved brua. Været var sånn passe.  Det har jo ikke vært de høye sommertemperature. Men man får klæ på seg.
 Lørdag pakket vi sekken med kaffe og andre fornødenheter og dro mot Fagernes. Vi stoppet ved ved Strandafjord på leira. Et flott bade og tur terreng. Nei været innbød ikke til bading, men vi kommer tilbake.

 Ovenfor et biledet tatt inn mot Fagernes.
 Gresset måtte slås og jeg lure på om den gressklipper er levende for han sloss ganske lenge med den. Nedenfor er Niclas sin Van som han er stolt av. Det var Vantreff på Dokka og vi måtte jo ned å se. Bilen hetter benny og det er nok ikke lenge før den er på veien.