10. april 2010

YES fikk sokkerne ferdige:)

Da ble de ferdige. Der er bird foot mønster men litt annerledes under foten. De er strikke av Ida garn fra europris. Nå kan jeg sette meg og nøste oppgarnet til neste par fra sokkeklubben. Tror jeg er komme inn i en sokkestim igjen:)
Posted by Picasa

Den grønne jakken.

Den grønne jakken kommer seg og et erme er ferdig. Er begynt på nr to og når de er ferdig skal jeg strikke hetten på. Er litt lei, men jeg tor den blir fin.

Snart ferdig

Disse er det jeg skal bli ferdig med idag. Mangler bare noen få runder og da kommer et bedre bilde. Må bare få begynt på sokkepakken fra projo imorgen, men disse skal ikke bli noen ufo nei.
Posted by Picasa

Sokkepakke fra projo

Disse bare gleder jeg meg til og begynne med, men jeg må få ferdig et par jeg holder på med nå. Garnet er bare helt nydelig og fargen er virkelig fin. Jeg får holde strikkepinnene varme idag slik at jeg kan få begynt imorgen.
Posted by Picasa

Utesesongen begynner.

Jeg har kjøpte meg en ny strikkekurv som jeg skal beuke når jeg sitter ute. Kunne ikke motstå denne også selvom det er en picnikkurv...Den kan veldig fint brukes til en strikkekurv. Frosken kjøpte jeg på nille og det er egentlig tre stykker, men jeg kjøpte bare den ene. De to andre holder seg for ørene og øynene. Kanskje jeg forbarmer meg over dem også. Jeg bare elsker slik figure..Jeg måtte jo også bare ha de første stemor denne uken, men jeg tar dem inn om natten. Det har vært 7 kuldegrader så jeg må nok være forsiktig. Nå begynner hjørnet mitt ved døren og se koselig ut. Det blir nok mange flere blomster etterhvert, men jeg må lære meg tålmodighet.

Posted by Picasa

Fisk

Vi har fått fisk. Vi har fått et lite akvarium. Det er kun plass til tre fisk og to algeetere. Vi begynte med en gullfisk og har nå fått to andre.. Forsøkte her og ta bilde av disse fisk, men ikke enkelt da de gjemte seg hvergang jeg trykket ned knappen. Men gullfisken kom da med. Lettvint med fisk også selvom det er litt rengjøring, men så lenge det er et lite akvarium går det. Morsomt er der og fisk er jo ganske beroligende og se på. Gullfisken er nok litt dominerende nå i begynnelsen. Har lagt merke til at den jager de andre litt rundt. Håper det går bra.

Posted by Picasa