15. mai 2010

Tunika ferdig.

Da ble tunikaen fedig og jeg er kjempe fornøyd. Egentlig håper jeg på knallvær 17 mai slik at jeg kunne ha brukt den, men akkurat det ser dårlig ut. Den sitter prefekt og tunikaer er vist super klær for min figur. Tunikaer blir det til vinteren også.

En liten hemmelighet foreløpig.


Jøsse dette ble små bilder, men jeg er igang med neste prosjekt og jeg sier ikke helt enda hva jeg skal lage. Men det er helt nydelige farger og jeg ble helt hypnotisert i garnbutikken. Lover større bilder neste gang:)

Det gror:)

Kjøpte noen stauder jeg skal prøve få til. Jeg har ikke peiling på hva som kan gro og ikke gro. Jeg kjøper noe som ser fint ut og så håper jeg på at det kan gro i min hage. Denne sommer tenker jeg stauder. Solsikkerne min begynner komme opp av potten så de må jeg sikkert snart ha over i andre potter. Må innrømme jeg allerede har glemt hva jeg har sådd ellers, men jeg ser nok etterhvert. Dette blir iallefall spennende og til uka må jeg nok få tak i et par potter til. Idag har det regnet i bøtter og spand... Tenkte jeg skulle sykle en tur, men ikke i dette vær nei.

11. mai 2010

Det vokser og det gror:)


Det vokser og det gror overalt. Det er helt fantastisk at det går an. Etter en hard og veldig kald vinter med 30 kuldegrader.. Alikevel kommer det nytt opp av jorden.
Da ikke alt kan stå ute om natta har jeg hele gangen fyldt av løk og frø og blomster. Alt bli satt ut om morgenen og tatt inn om kvelden.
Kjøpte meg noen fine lykter på Europris. Det var tre stk for 199 og jeg tror det blir kjempefin med lys i.
Fortsatt mye arbeide igang men foreløpig er jeg fornøyd.. trenger bare litt mere varme.. Det er fortsatt kuldegrader om natta.

Hagebilder.

I kveld har jeg vært ute og tatt en del bilder av dette herlige stedet. Dette er et paradis for meg:) jeg bor ti meter fra elven og her er bare nydeligt:) Falt for hagefiguren på nille. Den går på solceller og er kjempefin på natta. Grillen står klar og har plass til 8 stykker rundt bordet. Håper så veldig vi kan grille 16 mai.

9. mai 2010

Fikk meg en god latter:)

Fikk denne i en e-post for en stund tilbake og da fikk jeg meg en god latter:)
Posted by Picasa

Ny tunika

å langt har jeg kommet på denne tunika.. Elsker disse lilla farger. Den strikkes i mandarin petit så det går sakte oppover i dette tynne garnet. Sto og så på alle disse fine tunikaer som det finnes oppskrifter på og jeg har litt på marius tunikaen.. lure på om det blir det neste prosjekt... Må jo ha litt nytt til høsten igjen:) Man må jo tenke litt fremover:)

Heklet duk.


Har heklet en duk denne uken. Tenkte den skal brukes ute på et lite bord jeg har. Helt grei å heklet. Har masser av bomuldsgarn så jeg må igang med og strikke noen kluter og småhåndklær. Må jo et par eller tre prosjekter igang.

Litt hage.. eller begynnelsen.

Jo da hagen er i begynnelsen av planlegningen.. men jeg må ta inn alt om natta og ut igjen om morgenen. Det skal komme flere bilder, men akkurat nå er det litt kaos av blomster og litt planlegning. Har sådd en del også så det kommer nok etterhvert. Må vel ha litt tålmodighet da nattefrosten ikke vil slippe. Har stemor ute.. den tar jeg ikke inn nå.

Tunika ferdig.

Da er denne tunika ferdig og den sitter som støpt:) Denne kommer jeg til å bli veldig fornøyd med. Har funnet ut at disse tunikaer er fantastiske plagg:)