16. mai 2009

En liten oppdatering fra hagen min:)

Jo da det vokser her:) Har ikke kjøpt så mye blomster enda og det er fordi vi kan få nattefrost og da er alt ødelagt, men disse har jeg plast over og det ser ut som det går bra:) Håper virkelig det blir et blomsterflor, men foreløpig får jeg bare være glad til at det er kommet så pass opp:)

Fått dilla på Japansk bretteteknikk:)


Jeg fikk dilla på denne teknikken. Dette er ikke noe jeg stresser med , men jeg har klippet til en del stoff og nå sitter jeg å syr en innimellom diverse annet:) Dette er moro. Sykurs nr 3 er begynt med jeg har ikke sjanse til det før i neste uke. Men denne japanske bretteteknikken er kjempe moro. Er jeg heldig blir det til et vegg teppe. Disse farger passer perfekt på kjøkkenet mitt og jeg trenger å få byttet ut noe på veggen.. Ja ja store planer, men må jo være optimist:)

Et sjal er ferdig:)


Jo da et sjal har fått ferdig, men ikke helt fornøyd. begynte nedenfra og opp, men jeg er nå overbevist om at når man strikker sjal er det bedre å begynne ovenfra.
Kan jo alltid strikke et til. Har sokker og votter som ligger å venter på tur. Men jeg skal ikke ha noen dårlig samvittighet og jeg skal ikke stresse med alt det jeg har lyst til å strikke. Det er såååååååå mye som man har lyst på og når man sitter å surfer på nettet blirman jo grønn av misunnelse så man ser alle de fine ting folk lager.

Bare rot.

Har liksom forsøkt å rydde litt denne uken, men det nytter ikke.. Det er garn og strikkepinner overalt. Under senga, under sofaen og i alle ledige kroker... Må finne på noe av alt dette garnet. Det har ikke vært så mye strikking i denne uken da jeg jo holder på med broderiet til Raglan og litt andre broderi ting. Kanskje greit å ha en liten strikke pause.. iallefall for armene mine.

Dagen idag og imorgen.


Får vel heise flagget for meg selv i dag og for oss allesammen imorgen:)
Solen er fremme og jeg håper det blir grillvær. Sønnen min har hemmeligheter på gang så er litt spent, nysgerrig som jeg er:)
Siden det er 17 mai imorgen blir det vel litt stryking og klargjøring av klær. Eller skal jeg bare slappe av og kose meg:) Kake har jeg bakt og vi skal ha sjokolademousse til dessert.

10. mai 2009

Enda en liten oppdatering:)

Var på plantasjen i Fredags da jeg var i Gjøvik. Kjøpte to forskjellig krysantemum:)
Synes farger er herlige:) DSC00282 DSC00284 Man trenger litt blomster rundt seg nå på våren og det gror i hagen min. DSC00281 DSC00280
DSC00288 Ellers har jeg kjøpt en liten pose med garn på loppemarked.. kunne ikke la være og det var nok fargernes skyld:) jeg elsker gult og orange. Tror det kan bli et sjal av dette:) Også selvom det er litt forskjellig tykkelse. Får nå se når jeg kommer igang med det. Enda et prosjekt på vent. Sykurset hos projo har gitt meg mersmak og idag dag har jeg klippet en masse sirkler og firkanter. Det er noe jeg kan sy på innimellem. DSC00287
Ha en forsatt fin Søndag allesammen:)

Sykurs hos Projo:)

Måtte jo prøve meg litt mere på denne sy teknikken etter sakse etuiet:) Sydde meg en løper og jeg må innrømme jeg er blitt litt fasinert at dette. Den er ikke helt rett og ser kanskje litt rar ut, men jeg er nå ganske stolt.. Vrangen prater vi ikke om nei... hmmm... Øvelse gjør mester så kanskje jeg viser vrangen frem neste gang hi hi... Må innrømme jeg har ligget på kjøkken gulvet og klippet flere firkanter og sirkler nå på morgenen.( annen farge stoff). Dette er håndarbeid for meg ja:) Blir jo spennede å se hva vi skal sy neste gang:)