12. september 2011

Har blitt tid til litt strikking også.

 Litt bare sokker har det blitt. Det er litt lettere for armene mine. De er lette og få avsetning på.
 Et par leggvarmere er igang.. Fant mønsteret på Dropsdesign og nå er jeg snart ferdig.
 Denne blå greie skal bli mariusgenser med hette. Det er niclas som vil ha den og da var det bare og sette igang. Litt kjedeligt den første delen som er ensfaget.
Telemarksgenseren er ferdig og den passet perfekt. Strikket av Sisu på pinner nr 3 så det var litt av en jobb.. tror jeg skal strikke på litt tykkere pinner neste gang.

Tur med Skibladner.

 Hadde en fantastisk tur med skibladner den 1 september. Det var et bokcruise. Edvard Hoem holdt foredrag om Bjørnstjerne Bjørnson. Det var jazz på dekk og en helt fantastisk solnedgang som jeg forsøkte ta opp på video.. Mjøsa var blikk stille og etter det hadde regnet på dagstid fikk vi et nydeligt vær. Dette var KOS!!

Endelig et sted hvor man kan se utsikten!!

 Utsikt over nesbyen på vei mot Hedalsfjellet.. Har funnet ut at i dette landet skal man ikke se utsikten..Bare noen små glimt innimellem treerne.... hmmm... stakkar turister. Men akkurat over nesbyen fikk jeg et overiktbilde..
 Vi kjørte på bomvei over hedlasfjellet og kom forbi en del sjøer og utrolig fine steder.
Heddal stavkirke måtte vi jo stoppe ved.. Den var et must. De var igang med reparasjoner så det var ikke åpent..

Tur til Hallingdal. Geilo, Nesbyen, Hedalen, Begnadalen og Dokka
Måtte bare ta video av elven på Geilo.. Det hadde regnet ganske mye og den var temmelig stri. Ja vi var på tur igjen i slutten av august og denne gang gikk turen over Geilo og videre til Nesbyen...Over Heddals fjellet og videre gjennom Begnadalen og til Bagn.. I Nesbyen var vi jo så heldige at hallingdalsmuseet hadde åpnet så da måtte vi jo bare en tur innenom der..
 Lite folk var det den søndagen, men det var jo også etter ferien.. Det var en del fine utstillinger inne også. Om utvandringen, en maleri utstilling og en utsilling av forskjellige bunader.

 Her har jeg tatt bilde inn til skomakeren. Mange av husene var stengte, men noen kunne vi titte inn i.


 Disse to sto rett ved museet og jeg synes de var litt fasinerende..

Her står det om ham som har laget disse figure.