20. oktober 2010

Langestrømper.

Da har jeg fått de lange strømper ferdige. Det er strikket av sportsgarn fra europris og er tykke og varme. Ble veldig fornøyd med dem. Nå skal jeg i gang med å strikke dem i barnestørrelse og jeg har også igang heklebrikker. Med andre ord..har nok å gjøre.

Snart Halloween.

Nå er det snart halloween og jeg kjøpte gresskar slik at silje og niclas kunne lage et gresskarhode.

Det er kitt av en jobb å få ut all innmat, men det går.

Etter litt effektiv jobbing ble dette resultatet. Den ser jo veldig blid ut og er ikke så skremmede. Tror den blir fin med lys i til helgen.

17. oktober 2010

Begynnelsen på lange strømper.

Har lånt oppskrift hos Grete
på lange strømper og er nå igang. Det er litt av en jobb, men de blir utrolig fine og når man først er igang går det fort. Har planer om å strikke flere, men får vel se hvor langt tålmodigheten rekker. Jeg strikker dem av sportsgarn fra europris. det er litt stivt, men sokkerne blir kjempe solide og varme.

Enda et fårhagen sjal.

Da er enda en Fårhagen sjal ferdig. Nå skal jeg ikke strikke flere. Jeg hadde et nøste med tynt ull garn og dette sjalet ble ikke så stort, men akkurat til å ha rundt halsen.

Award.

Fikk en award fra Fjordgløtt 
Takker så veldig mye. Jeg skal egentlig sende den til 7  andre men det finnes så mange fine blogger ute der at det ikke er enkelt å velge. Alle har fortjent den.