4. mars 2010

Fikk sølvmedalje.


Var med på OL mesterskapsstrik
og var så heldig og få sølv. Disse 3 nøster lå i postkassa igår og jeg ble så glad. Er utrolig glad i grønt. Skal ikke by på noe problem å finne noe å bruke dette til .

Strikker fortsatt til meg selv.


Strikker forsatt til meg selv og dette skal bli en jakke med rundstrikket bærestykke. Fargen er olivengrøn. Har bestemt meg til at jeg nå må bruke litt tid på forskjellig strikk til meg selv. Har masser av prosjekter så det er godt jeg har god tid.

Loppemarked.


Var en liten tur innenom loppemarked idag og der fant jeg disse 2 kopper med tallerkner. Kunne ikke gå uten dem... Det er vist black design, men for meg betyr det ingenting. Synes bare de er fine.

Brødbaking.


Living next to me
Har en kjempe god og lett oppskrift på brød og den måtte jeg jo prøve.
De ble kjempegode og holder seg saftige lenge.
Denne oppskriften må jeg gjemme for den skal jeg holde meg til fremover.

1. mars 2010

Ferdig.

Da er sommertoppen ferdig og jeg kan gå igang med de neste prosjekter. Jeg skal strikke litt mere til meg selv. Har en annen sommertopp på gang og en jakke. Har også sjal og votter som skal strikkes.
Men da var iallefall OL ferdig og nå jeg har meldt meg på neste mesterskapsstrik nemlig vm i fotball
Måtte bare gjøre det og jeg gleder meg allerede. Fotball er jeg ikke interessert i, men dete med å strikke sammen er toppers:)

28. februar 2010

Siste OL dag og jeg blir ikke helt ferdig...Så langt kom jeg... Hadde høye ambisjoner om å rekke både det ene og det andre.. men om et par dager er toppen ferdig og da er det igang med alle de andre prosjekter.. Er ikke arbeidsledig.
Dette har vært riktig moro og gleder meg allerede til neste mesterskap:)

Sjalspakke fra projo.


Snakk om ekspress fart med posten.
Sjalspakken fra projo
Har vist mange prosjekter i gang nå.. Har strikketøy langt inn i fremtiden. Spennende og veldig deilig ikke å være arbeidsledig på en stund..