17. juni 2010

Hentet litt bøker

Jeg fikk anbefalt noen bøker av en på strikketreffet så nå blir det sengelektyre..Har masser av bøker som jeg skal få lest. På biblioteket hadde de lagt strikke bøker av til meg. Den ene er et lite hefte med sokker og strømper og den andre er selbuvotter og den skal jeg strikke en del fra. Bare gleder meg til og kose meg med alle disse bøker.

Dette kom i posten idag.

Idag fikk jeg sjalet i sjalsklubben hos projo
Det er helt nydeligt og jeg bare gleder meg til etterVMstrikken.. Det er helt nydelig og et spennende mønster. Nei arbeidsledig blir jeg aldri!

Baby bukse. VM strikk

Så langt har jeg kommet. Denne blir nok kjempefin. Det skal være seler og en liten bord nederst på beina. Men det er jo masser av fottball og følge med på så det blir mye strikking.

Hageoppdatering.


Nå blomstre det i potter og krukker. I blomsterbedet slås jeg med ugress. Nå skal det en del vann til. Har lyst på flere blomster, men jeg må vel styre meg. Men jeg mangler noen geoginer. Dem synes jeg er kjempefine. Får til lørdagen for da skal jeg en tur til gjøvik med silje og niclas.

16. juni 2010

VM fremgang.

Da har jeg igang buksen som passer til genseren. Vognteppet er ferdig(mangler bare vask og blokking) Dette går unna sammen med litt tv titting(fotball) hi hi... Bare kos og strikke slike små klær. Håper mottageren blir fornøyd. Teppet er strikke i artic fra europris og genser og bukse er strikke i gjestal babyull.

14. juni 2010

Ferdig babygenser og et teppe påbegynt.

Da har jeg en babygenser ferdig( mangler bare vask og press, men det tar jeg tilslutt) Har begynt på et vognteppe også. Da er jeg iallefall godt igang med VM strikken. Skal begynne med bukser som passer til genseren.

Silje strikker sine første sokker.

Kjæresten til sønnen min skulle strikke sitt første sokke par. Det gikk kjempebra med litt prøving og feiling.. Det ble iallefall en sokk ferdig så får vi se om tålmodigheten holder til den siste.

13. juni 2010

Vm strikk.


Jeg strikker babyklær under vm. Jeg er nesten ferdig med denne genser. Mangler bare et erme og det går fort. Ha mere jeg skal igang med. Det er et riktig kosearbeid.

Enda et par sokker.

Da er enda et par sokker ferdig. Flette sokker som jeg selv har komponert. Ja ja da er to par strikket og jeg har et par på pinnene. Nå går det nok litt sakte fremover da det er vm strikk, men tar nok et par omganger på sokker også.