25. september 2009

Litt" ikke" ferdig strikking.Jeg har gått igang med å strikke små håndklær.. bilderne ble litt dårlige. Gikk vist litt fort i svingene i dag. De er ikke helt ferdige så dere må vente med bedre bilde. Sokkerne jeg skal strikke i str 46 er igang.. Big foot.... det skulle være pepitaruter og det er vel slike det.
Håper jeg får ferdig sokkerne over helgen engang, men det er så mye annet som ligger å skriker på tur.
Ha en riktig fin helg ute der allesammen:)

Bakt idag.


Idag har jeg virkelig fått bakt litt. Høstferien begynne idag og da tenkte jeg det kunne være godt med litt ekstra. Boller og stenger med sukker og kanel. Det er utrolig populært i huset her og jeg regner med det får bein å gå på.
Det meste er nok borte over helgen.
Tenkte jeg skulle være lur og fryse litt ned før ungdommerne får tak på det.

Litt rydding ute.


I dag har jeg fått ryddet litt ute. Nå ser det litt høstligt ut. Kjøpte et par erica igår. Kunne godt ha kjøpt et par til, men jeg skal ut imorgen så kanskje. Synes det er koselig å komme hjem når det er pyntet litt ute.
Skal prøve å være flinkere i år til å få sneen bort. Problemet er bare at når først sneen kommer så velter det ned.
Jeg er utrolig glad i alle mulige små figure og ikke minst nisserne min. De følger meg sommer og vinter:)

Høstbilder.

Nå skrifter årstiden fort. Allerede mange fine farger. I helgen ble det tatt fisk i elva på 11 kg.. kanskje jeg skulle finne frem fiskestanga:) men 11 kg er litt stort for middagsbordet til 2 personer...
Ikke lenge før sneen kommer, men man får holde humøret oppe med strikke tøy og levende lys:)

23. september 2009

Lange strømper.

Da er de lange strømper ferdig også. Måtte gjøre litt om på oppskriften for den oppskriften fra Dropsdesign var, unnskyld jeg sier det, men sær. Men strømper ble det. Er fornøyd med resultatet.
Nå har jeg fått bestilling på herresokker i str. 46 i pipitaruter( ja dere hørte riktig) Svart og hvit. Kanskje jeg får kjøpt garn til dem idag.

Garantert siste Ulmussjal.
Dette er garantert siste Ulmussjal. Nå gidder jeg ikke mere:)
Det er morsomt å strikke, men nå har jeg vist strikket 3 stk...