15. september 2010

Jo da det går fremover...

Jo da Woodland Spring shawl i blått kommer seg. Synes det blir kjempefint. Vancouvergenseren i svart begynner også å ta form. Ja litt kjedelig, men egentlig kjempefint tv arbeid. Var i den lokale garn butikken for å høre om de hadde fått vm genseren, men den hadde ikke kommet...så jeg får vente litt til. Den var bestillt så da kommer den vel snart.

Har bakt litt.

Har bakt litt idag. Det går litt i perioder med den baking, men engang i blant slår jeg til. Bakte Brownies og to brød. Egentlig burde man være flinkere til dette. Får en større fryser i slutten av uka så da kan jeg bake litt større porsjoner.

12. september 2010

Tåka lettet og sjalet er igang.

Endelig lettet tåken og sola skinner. Dette blir altså en herlig høstdag.
Jeg måtte jo bare sette igang med sjalet. Sitter her med kaffe og strikketøy. Må gjøre litt annet denne søndagen også, men tar det stille og rolig. Ha en fin søndag allesammen

Søndagsmorgen på dokka.

Etter et voldsomt blåsevær og regnværigår ligger tåken langt ned og dekker dokka. Det er en fantastisk søndags morgen. Men man ser høsten er på vei. Bladene begynner å bli gule og falle av. Blir deilig med høsten når man kan sitte inne med strikketøy og varm kakao.

Vancouvergenser.

Familiens lille butikk  Hadde tilbud på vancouvergenseren i svart daletta. Egentlig kjøpte jeg garn til den med V hals, men jeg har mere lyst på den med rund hals. Jeg har gått igang, men må nok innrømme den er utrolig kjedelig å strikke. Lite mønster og svart. Har strikket den før, men syntes den ble for stor så jeg tror litt tynnere garn gjør susen.

Ferdig med sjal fra sjalsklubben hos Projo.


Da er jeg ferdig med Woodland Spring Shawl fra sjalsklubben hos projo   Det er ikke så stort, men kjempefint. Det er strikket i malabrigo sokkegarn og er utrolig mykt.
Jeg har et nøste til med malabrigo sokke garn og lure på om jeg skal sette i gang med et sjal til. Sikkert nydeligt i denne blå farge og det brukes bare 100 gram.