29. august 2008

Helg igjen.Ja nå er det fredag igjen og jeg har masser av planer for helgen. Blir verre om jeg greier å rekke det hele.Ja akkurat.... måtte jo innenom biblioteket idag og kom hjem med litt bøker:)
Lånte to bøker av Mankell. Krim så det kan bli noen spennende kvelder når jeg kryper under dynen denne helgen.
Ellers har jeg jo en del strikketøy igang og bilder følger vel i løpet av helgen. Iallefall søndag.

28. august 2008

Litt diverse:)
Nå begynner det å se fint ut ved inngangen min. Håper jeg blir litt flinkere til å fjerne snøen når den kommer... Har til og med stående en kunstig orkide... kjøpte den for lenge siden, men ikke vist hvor jeg skulle stille den. Lure litt på om jeg må ha de figure inn når det virkelig blir kaldt.. er ikke så sikker på de tåler frost..
Jeg fant to julebroderier som jeg hadde stoe planer om å få laget, men da må jeg vist snart sette igang... Planer har jeg nok av. Skal forresten laget en ufo liste på denne blog:):)
Ja da jeg har kjøpt garn..... Fikk så lyst på en genser i et mønster jeg fant i en bok. Hadde egentlig kjøpt blått garn, men det vart ikke som jeg ville ha det. Så jeg fikk byttet det og fikk hjelp til åssen jeg kunne sette sammen farger.... bilde følget til helger. Det blir sååå stilig:)

24. august 2008

Måtte jo blogge litt igjenJa litt får jeg gjort denne helgen:) OL er ferdig i dag så jeg må vel se avslutningscermoni:) Mye glitter og stas har norge fått, så vi kan vel være fornøyde med et vel overstått OL.
Jeg har fått satt frem alle strikkebøkerne mine og ikke minst alle blade og fikk jo nesten sjokk da jeg så hvor mye jeg har, men det er sikkert flere derute i blogverden som har mere enn meg:)

Slik ser det ut under salongbordet mitt. Der har jeg alle de siste prosjekter som er igang. Fikk ryddet litt der igår:)


Sokkerne som fjordheim har bestillt er igang. Strikker Campfiresokker da den er utrolig elastisk og det virker som den sitter godt på foten. Blir vel ferdig med dem i løpet av et par dager:)

Ellers har jeg jo satt igang med Emilia votten og etter å ha tatt opp flere ganger da jeg skulle begynne med mønstret, er jeg endelig igang..Idag må jeg få ryddet i kjøkkenskuffer... Det er så mye rot.. Hos meg er det ikke bare en kjøkkenskuf som er beregnet til rot, men akkurat idag så synes jeg det roter i allesamen:) Må også tilstå at jeg skal kjøpe garn imorgen. hi hi hi. Har så lyst på en helt vanlig genser i striper av blå farger...hi hi enda et prosjekt:) Gleder meg til garnbutikken åpner kl 10:) gjett om jeg skal stå på døren da:) :)
Ha en riktig fin og herlig søndag:) :)