20. februar 2009

Var en tur på biblioteket i dag.

Ja da hadde tid til en tur på biblioteket og måtte jo ha med meg noen hånarbeidsbøker også.. Man kan jo alltid drømme seg inn i nye prosjekter. Er igang med å lese boken av Sønsteby også. Spennende lesning. Skal ikke komme til å kjede meg i helgen iallefall. Siden sønnen skal på dataparty skal jeg jo NYTE alenehelgen:)

Oppdatering på prosjektsiden og et par fargesprakende tallerkner:)

Ja da var det en liten oppdatering på prosjekt siden da.. en marius genser er i gang. Kjøpte en kurv til garn og opp i den ligger der et par lange strømper. Den første er nesten ferdig. Så det går jo fremover...... litt her og litt der. Men jeg har gitt opp. Det nytter ikke for meg bare å ha et prosjekt gående.. må ha litt her og litt der.
Ja og jeg har jo også et par sjal gående he he he he... så jeg blir ikke arbeidsledig foreløping. Videre oppdatering kommer til søndagen, så får vi se hvor langt jeg har kommet he he he..
Måtte bare legge inn disse to tallerkner. Jeg elsker farge og kunne ikke gå forbi disse to. Måtte bare kjøpe dem. Herlige fargeklatter:)


Kjøpt meg et par grønnplanter.

Nå er jeg ganske lei vinteren og har denne uken investert i noen vanlige grønnplanter.. jeg bare trenger litt nytt og noe som skaper litt kos rundt meg. Det er jo ikke noen spesielle grønnplanter, men det er slike jeg vet kan gro hos meg. Husker ikke engang navn på dem. Håper de trives nå hvor sola kommer litt inn av vinduerne.

Fastelavn.

Da er bollerne bakt og klar til helgen. Har kjøpt krem så da blir de perfekte til søndagen. Varmer dem litt først da.
Hadde glemt hele greia før plutselig sønnen sa i fra. Da var det bare å komme seg på butikken.
Nå er det iallefall klart.
Idag skinner sola og det er bare ca minus 5 grader. Herlig etter denne lange kulde periode.

17. februar 2009

Elverumsvotten.


Der er elverrumsvotten ferdig. De ble nok litt små til min hånd, men de er fine og lette å strikke.

Har gått igang med lange strømper, men jeg ser jo at jeg ikke burde begynt med det. Har nok av prosjekter som ligger å venter. Har bestemt meg til at jeg ikke skal la meg stresse av alt jeg har lyst til å lage.. jeg tar det som det kommer nå. Nytter ikke uanset... har prøvet alt når det gjelder å begrense meg....

brødbaking


Bakte brød på morgenen... litt juks da siden jeg kjøpte en slik pose hvor man bare blander med vann, men de er veldig gode.
Er ikke noen baker og disse poser er lette å finne ut av. koste meg med brødskiver med ost og kakao til lunsj. Deilig.

Ellers harjeg vært inne på Trojas interesseblog
Der er det utlodning så ta en tur til henne og meld deg på listen:)

15. februar 2009

Måtte rydde bak sofaen idag!!!!!!!

Jeg måtte rydde bak sofaen idag da jeg får rørlegger imorgen og det ligger vist noen rør bak det.... hjelp tenkte jeg.. hva gjør jeg nå?? måtte bare gå igang... Jeg fikk sortert litt og kastet en del smårester.. det er jo bare et lite utsnitt av garnlageret mitt... det er en del under senga mi også hi hi hi... nesten flau, men ryddet fikk jeg og støvsuget. Hybelkaninerne hadde virkelig slått leier bak der. Etter jeg hadde gjort det begynte jeg å gå å små rydde litt både her og der. Fikk plutselig ånden over meg. Man har så god samvittighet etterpå:)