14. januar 2011

I denne vintertid.


Det var salg på biblioteket på gamle tidskrifter og jeg kjøpte 4 stk..hageblader, men det må jo bli vår engang..Det ble det jo i fjor...:-) Så det gjør jo ikke noe om man drømmer seg litt bort.

Prøver slappe av:-)

 Jo da jeg slapper av i de vonde armerne mine, men litt må jeg gjøre(forsiktig) Derfor har jeg satt igang med noe som er enkelt og ikke krever de store armbevegelser... Online garn er kjøpt og det skal det bli sokker av. Jeg hadde liggende 13 nøster Nepal fra drops og det blir en hel enkel genser. Trenger en slik. Liker fargen..Den er brunmellert.. Takker så mye for alle fine kommentare. Jeg vet jeg må roe armene litt ned, men det er vel slik for oss med denne hobbyen..Vi vet ikke helt hvordan man skal slippe strikkepinnene:-)

12. januar 2011

Ferdig VM genser.

 Ja da er den endelig ferdig og jeg må si meg veldig fornøyd..Denne liker jeg og falk er et utrolig godt garn. Åh jeg gleder meg til å ta på denne imorgen. Til alle som har lyst å strikke den, vil jeg bare si gå igang for den er enkel å strikke. Liker de rosa farger veldig godt.. Deilig å være ferdig med et arbeide. Har satt igang en genser i drops nepal, men den blir enkel, da armer og skuldre er betente og da er det beste med det enkle. Jeg har også fått noen oppskrifter på halser som er lekre..jo og det er jo noen sokker og ja..litt mye kanskje. Men jeg kan jo ikke bare sitte med henderne i fanget.


10. januar 2011

Endelig en liten oppdatering.

Her har det vært litt travel i det siste og jeg må til legen i morgen... Armene og skuldrene er nok betente, men jeg kan jo ikke slutt å strikke da..Hva skal jeg gjøre da?? Nei jeg får strikke litt forsiktig har jeg bestemt..
Sønnen dro til Nordnorge på brannskole og der skal han være i 5 uker, så det har vært noen avskjedmiddager og litt av hvert den siste tid. 
På strikke fronten måtte jeg strikke en ny dåpslue da den første var for liten.
Jeg er snart ferdig med bolen til vw genseren..Kan ikke laste opp bilde nå. Virker som om blogspot har problemer...Skal sette inn bilde når det går. Da gikk det...Synes fargerne er fine. Synes kanskje den skal være litt lang, men det kan jeg jo justere selv.