27. mars 2010

Veldig mye håndarbeid på gang.

Ja her har det vært mye om og men den siste uken. Bakstykket til den olivengrønne jakken er ferdig, men jeg måtte ta opp og begynne forfra. Begynte på den igjen med godt mot og nu er jeg klar til forstykker. Strikker av alpakkagarn og kanterne ruller seg så det blir bedre bilder når jeg får laget forstykker og syet noe sammen.

Naboen min kjøpte drops karisma for meg på gjøvik. Skal strikke sokker fra drops.
Egentlig burde jeg jo ikke kjøpe mere garn, men det nytter ikke med noe kjøpestopp her i gården. Har garn nok til to par sokker. Dette er et sånn innimellem arbeid....

Ja også var det dette med og ombestemme seg....! Jeg skulle jo strikke den fersken farget sommergenser, men akk... falt over denne heklete tunika og kunne ikke styre meg. Jeg byttet garnet jeg hadde og nå er jeg igang med denne. Dette er litt spennende da jeg aldri har heklet slike store plagg.
Ja som dere ser så har jeg en del på gang, men det nytter ikke for meg og bare ha en ting. Har egentlig oppgitt dette.
Nå har påskeferien begynt og det øsregner ute så det er bare og sette seg tilrette med med håndarbeid i sofaen og kose seg:)
Posted by Picasa

21. mars 2010

Garnlageret mitt.HMMM Ja dette er litt flaut, men dette er et utdrag av hva som gjemmer seg rundt i huset mitt. Det er garn ialle kroker og jeg har enda to poser som jeg kunne ta bilde av.
Jeg har lappetuss, bomulsgarn, falk, mohair, senja og diverse annet. Trøster meg med at noen samler på frimerker og andre på garn.
Burde jo få laget noe av dette... men er det noen ute der som akkurat står og mangler et nøste av et eller annet så er det bare og si i fra.

Ferdig med sommertopp.


Ja den ble ferdig:) Fikk hjelp av naboen med knappekanten så den ble fin. Trodde den var veldig liten, men mønsteret er veldig tøyelig og den passet helt fint. Var veldig lei til slutt men ferdig er den.

Jakke i alpakka og sommergensenser....Ja dette blir jo spennende. Den grønne skal bli en jakke med glidelås og er strikke i alpakka. Har en stor svakhet for grønt.. det skal være kryssmasker nede og langs kanten av glidelåsen.. Bilder følger etterhvert.
Sommergenseren blir helt rett og og ned med lage ermer og strikkes i mandarin petit. Jeg veklser litt mellom dette, men jeg blir jo ferdig etterhvert sikkert.. Trenger og strikke litt til meg selv da jeg ikke har gjort det på lenge. Men nå begynner garderoben og bli byttet ut:)
Bilder følger etterhvert. Har kopiert oppskrifter og derfor blir det slike dårlige bilder, men dere får holde ut:) Skal nok bli ferdig..

Ankelsokker på pinnene.Et par ankelsokker er ferdig og er igang med neste. Lager små fletter på det par jeg er igang med nå og jeg liker ikke strikke fletter..kan ikke forstå jeg begynte på dette, men fine blir de og det er fine sokker og bruke til sommeren.
Har veldig mye i gang fortiden, men har tenkt ikke og la meg stresse av det. Strikker litt her og der. Noe blir da iallefall ferdig.