25. juli 2009

sokkestrikking


Da er enda et par sokker ferdige og jeg tror sokkestrikking er den beste feriestrikk.
Er allerede igang med et par til. Skal snart igang med å pakke kofferten til ferie og har endelig bestemt meg til at det blir sokker. Regner med jeg kommer hjem med mere garn....Har jo litt problemer med å gå forbi en garnbutikke:)
Jeg kommer innenom bloggen min i løpet av ferien, men kanskje jeg ikke får lastet opp bilder før jeg kommer hjem. Får se åssen det blir.

22. juli 2009

Kjøkkensett.


Kunne vist ikke helt stoppe idag:):) Sydde meg et kjøkkensett. Sønnen min klager over at jeg har så små grytekluter så nå sydde jeg noen kjempestore:)
Et par duker og et par kjøkkenhåndklær..
Nå ligger alt i vaskemaskinen og da skal jeg stryke det imorgen.
Imorgen er nemlig store vaskedag før avreise... fredag har jeg en del avtaler og i helgen MÅ jeg få frem kofferten og begynne tenke på det vi skal ha med....

SjalDa har jeg sjalet som er strikket av det nydelige garn fra sjalsklubben ferdig.. Det er et eget komponert mønster med 4 pinner glattstrikk, 1 rettrille, 4 pinner glattstrikk og en hulrekke.
Garnet er utrolig mykt. Har bestilt et nøste til og det skal jeg lage pulsvarmere av.

Siden turen snart går sydover til danmark blir det sokkestrikking tenker jeg. Må ha litt å gjøre frem til vi reiser og da kan det like godt bli sokkestrikking. Enkelt og greit.
Jeg kan jo ikke sitte med henderne i fanget:):)
Har en bok med strikket tilbehør og kanskje jeg skulle titte litt i den.

Julestjernen vokser.


Ganske utrolig å ha en julestjerne som vokser villig på sommeren. Jeg må få skiftet potte når jeg kommer hjem fra ferie. Den trenger snart noe større å stå i.
Regner ikke med den får blomster men den er fin som grønplante. Hagen har mere eller mindre druknet. Det har regnet bøtter og vannmåleren er tømt to ganger... Det er kjølig ute og det frister ikke med shorts nå.
Håper vi får litt varmere vær snart.

NotatbøkerGlemte helt sist jeg blogget å vise frem de fine notat bøker jeg også kjøpe av Fjordheim
Der allerede tatt i bruk. Et virkelig nydelig stykke arbeid:)

20. juli 2009

Strikking har det også blitt.


Strikkepinnene går så det suser.. Skal ha ferdig dette sjal før jeg reiser.. Det er garnet som skulle ha blitt baltic blossom, men nå lager jeg et selvkomponert mønster. Garnet er nydeligt og så utrolig mykt. Er veldig fornøyd.
Da har jeg iallefall litt å tenke på istedent for å tenke på hva og hvor mye jeg skal pakke...

Veske.

Fjordheim var innenom meg idag og leverte en kjempefin strikkeveske som jeg hadde bestillt. Den er kjempefin med masser av store lommer og helt super til strikketøy og garn. Er blitt litt lei alle kurvene mine som ta en masse gulvplass og som hele tiden må flyttes på.

Tiltshift bilde.


Har laget et tiltshift bilde av huset mitt. Hvis dere går til denne siden Tiltshift

Man kan da få bilder av diverse til å se ut som miniatyr bilder eller nesten små lekehus.. det er bare å prøve seg frem:) Litt morsom metode.
Det er et enkelt bilde program og ikke vanskelig å finne ut av:)
Gå å prøv den. Tror kanskje ikke det er for bilder av strikketøy, men natur og bygninger kan man få til å se morsomme ut:)