17. juni 2009

Jo da, jeg har strikket litt:)Jo jeg har begynt på Trine Solheim genseren:) Det skal være en 20 cm lang vrang bord med fletter over to masker. Lett å strikke. Det er jo alpakka garn og det er mykt og blir varmt til høsten.
Håper jeg kan passe den, men det er en grei størrelse. Den blir ganske lang.
Man set det ikke så godt på bildet, men det er en nydelig grønnfarge. Er veldig glad i grønt. Synes det er en rolig farge og passer godt til meg. Litt morsomt å strikke noe som er litt annerledes.

Syriner

Tok inn syriner idag. Synes de er nydelige. Det er en av ynglingsblomsterne mine. De har en fantastisk farge og duften er herlig:)
Et oppfriskende tilskud til stua.

Dagens fangst fra biblioteket.

Har store planer om å få lest en masse denne sommer. Måtte jo låne norske votter igjen. Synes det er en fantastisk bok og jeg har strikket en del derfra.
Er begynt på hjemkomsten og den virker bra. Det er samme forfatter som har skrevet den boka som hetter Øya. Den har fått bra kritikker. Eller er det en del spenning i bunken av bøker.

Bakt litt idag.
Idag bakte jeg rundstykker(grove) Måtte finne på litt siden det blåser og er kjølig ute.
Deilig med nystekte rundstykker og kaffe.

Hvor blir sommeren av????Lure på hvor sommeren blir av? Det er nordenvind fra alle kanter og det nytte ikke sitte ute lenge om gangen. Men det gror da rundt omkring. Er vist mye ugress i blomsterbedet, men jeg har vist sådd litt for tett så jeg venter å ser hva som kommer. Imorgen skal jeg kjøpe litt flere blomster. Har jo masser av stemor så det skal jeg ikke ha mere av. Kan plukke inn andre hver dag nå:) Gleder meg til vi kan sette oss rundt bordet igjen. Håper varmen slår til snart:)


15. juni 2009

Sokker igjen:)


Et par nine to five sokker er ferdige. Lette å strikke så det går fort. Har et par mingus sokker på pinnene.
Virker som det er sokke dilla på de forskjellige bloggen og nå ha vist jeg fått denne sykdommen og den er uhelbredelig:):) Begynner man først å strikke sokker kan man jo ikke slutte:)

Kjøpt garn idag....

Ja jeg har kjøpt en nydelig grønfarge i alpakka og har store planer om å strikke denne genser fra boken Maskeball av trine solheim(tror jeg hun hetter) Gidder ikke strikke sommer gensere. Jeg konsentrer meg om høsten og vinteren og alpakka er deilig å ha på.. Skal begynne i kveld:)

Fikk denne av Frida:)


Fått denne av frida

Sier mange mange takk. Er litt på etterskud med bloggingen, men jeg henger med. Er vist blitt tagget også, men det får komme inn senere:) I øyeblikket er en travel tid med hage og diverse annet..