30. januar 2009

Kjolen min:) Mangler bare ermer:)
Ja da er kjolen sydd sammen og jeg mangler bare ermer.. Fått meg nytt kamera og strever med innstillingerne så det kommer kanskje noen rare bilder, men jeg skal prøve å få dette til etterhver. Skal begynne med ermer over helgen.
I helgen skal jeg strikke lovebirds og brodere:)
Er begynt på lovebirds nå på morgenen:) Måtte jo ha et strikketøy til morgenkaffen. Er A menneske og opp veldig tidlig:) Dette bilde av lovebirds ble jo veldig skarpt.... ja ja men igang er jeg både med strikking og forsøke meg på disse bilder da:) Håper jeg får det til etter hvert:)25. januar 2009

Kanelboller


Egentlig er det utrolig hva jeg har rukket idag, men så er jeg jo også oppe 6 om morgenen. Jeg er helt typisk a menneske og jeg regner med at jeg sover tidlig i kveld...
Dere er velkomne til å ta en bolle..
Nå skal jeg slappe av resten av dagen og det er vel håndball kamp i ettermiddag også. Må vel se den tenker jeg.

Litt strikking


Forstykket til kjolen min kommer seg. Det er et stort arbeide, men jeg er fast bestemt på at denne skal jeg bare ha ferdig. Jeg får ikke lov å begynne på noe nytt før den er ferdig.

Håndarbeid denne søndagen.

Litt håndarbeid har jeg fått gjort på denne søndagen. Nisse jente fått kjole og hesten er nesten ferdig. Det har vært mye snømåking i dag og da er det blitt litt mindre håndarbeid. Har fri imorgen så da skal jeg drive med broderiet..
Det er veldig enkelt da det er store felter med samme farge. Liker meg godt med dette broderi i henderne:)

Nå er jeg lei snø!!!

Nå er jeg så lei snø. I natt kom det vel 30 cm til og nå vet jeg ikke hvor jeg skal skuffe sneen hen... disse bilder ble litt mørke. Det var tidlig da jeg var ute.. Vi får vel bare ta det med godt humør, men må innrømme det ikke er så enkelt.. Det blir vel sommer engang!!