4. desember 2008

Fikk veske igår:)

Jeg fikk besøk av fjordheim igår og jeg fikk en nydelig veske og hun fikk noen par med sokker av meg:) Inneni veska lå det en nydelig liten veske som man kan bruke til lommetørklær:) Helt toppers og jeg takker så mye. Fjordheim har så mange nydelige vesker tilsalg:)
Skal bruke veska til garn om vinteren og som veske om sommeren:)Ellers er jeg jo blitt ferdig med sokkerne. Mangler bare å feste tråde og det hater jeg...og til slutt må jeg presse dem litt. Nå er det jo nok å gjøre før jule, men jeg gidder ikke stresse. Man skal huske å kose seg litt i denne førjulstid og her er vi sikret julesneen. Slik så det ut hos meg på morgene og det skal vist komme mere imorgen.

30. november 2008

1 søndag i advent


Igår og i natt har det snødd ganske kraftig så jeg tror ikke vi får mangle på julesnø. Da er det 1 søndag i advent og tid for en liten oppdatering om hva jeg holder på med.
Det er veldig pent ute og ingen fare med julestemning.

Ellers har jeg tidlig denne morgen laget en stor omgang vafler. Her har det vært ungdommer i natt og da er det koselig å kunne ha litt godt til dem når de står opp engang ut over dagen....


Da var det oppdateringen på håndarbeide.. Jeg har kun 2 ting igang nå..helt utrolig kun 2 ting. Eller 3 fordi jeg har et bestillingsarbeide på et broderi, men iallefall så er det et enkelt sjal av evilla garn og et par mønsterstrikkete sokker. Så arbeidsledig er jeg ikke.. Må begynne tenke julegaver også. Prøver å la være med å stresse så mye i år.. man rekker alt uanset.