9. juni 2011

Litt strikking.


 Et par flette sokker i Sterk er ferdige. Det er alpakkagarn og er vedlig mykt. Telemarksgenseren er i full gang og det går ganske fort selvom garnet er tynt. Det er sisu den strikkes av.

Det var et ønske om Fana knestrømper fra Silje og nåe er jeg snart ferdig med den første. Det er jo et veldig lettvint mønster. På bildet til høyre ligger den siste produksjon.

Hagen i disse regnfulle dager.


 Jo det vokser og gror i hagen. De siste dager har det regnet ganske mye men jeg håper det går greit. Hengeplanten kjøpte jeg på rema og det skal vist komme blomster i forskjellige farger. Jeg kjøpte to tomatplanter. En til Terje og en til meg. Nå har vi en liten konkurrence om hvem som får tomater første...Det blir selvfølgelig meg:-) tror jeg selv da..
 Det siste skud på stammen med hagefigure..Synes den ser så koselig ut og den står slik til at det ser ut som om de er på vei inn..Blomsterbedet kommer seg og jeg hatr sådd litt der også..Har litt problemer med å se hva som er ugress og nye blomster..men håper det kommer opp noe.
 Hos Terje plantet vi noen løk i vår...og nå vokser de over hodet på oss..Egentlig skulle de jo ut men nå er de så lange at det er helt umuligt å flytte på de. Det kommer en blomst på toppen da.

Slik ser det ut over Dokka i disse dager. Det er tåkete og den henger langt ned. Rått og fuktigt.