26. november 2010

Dåpskjolen blir lengere og lengere.

 
Kameraet mitt har problemer med å ta bilder i hvit, men her er da et bilde. Mønsteret er nydeligt og egentlig er det enkelt å strikke. Man kan hele tiden se hvor man er kommet til. Jeg tror den lille jenta som skal i denne blir helt skjønn.. 

Sokker i lange baner.

 Ja nå er det sokker i lange baner. 3 par barne sokker og to par voksen.. Jeg skal være med på messe imorgen og derfor er det den siste innspurt. Sokkerne er ca 4 år.


 Stripesokkerne er drops karisma og dem under er julesokkerne fra drops. Er spent på om jeg får solgt noe på messe. Jeg har iallefall litt av hvert. Det blir nok en kald helg. Idag på morgene var det 17 minus og de sier de skal bli kaldere.

Pepperkakehusbygging

 Her  har det vært pepperkakehusbygging. Silje og niclas gikk igang med stort mot. Karamellen ble smeltet og noe satt sammen og noe gikk i stykker hvormed de i stor hast ilte på butikken etter et nytt. Men etter noen timer ble det et hus med pipebrann og niclas på taket...
 Det var litt diskusjon om hvem som skulle sette sammen hva, men de klarte da å bli enige etterhvert. Det ble en del fin historier om dette hus.