4. november 2010

Julekuler.

Ja nå er jeg bitt av basillen jeg også. Var å hørte på Arne og Carlos igår og idag gikk jeg igang. Tunga rett i munnen og etter et par feil og litt opprekning, var jeg igang. De var litt vanskelige å fylle og jeg kunne nok ha brukt mere fyll, men det får jeg gjøre på de neste. Moro er det iallefall og siden boken rommer 55 mønstre så blir jeg vel sittende å strikke julekuler helt frem til jul:-) hmmm har vist et par tre eller var det 10 andre prosjekter også. Familen kom idag og der var det oppskrift på noen kjempefine hjertevotter... Arbeidsledig? nei ikke på en stund:)

3. november 2010

Julen har begynt på bloggen min og jeg har heklet litt til.

 Ja nå har jeg begynt med jul på bloggen min. Litt moro å forandre design på denne tiden. Jeg har heklet 2 duker og de mangler bare å kommet under strykejernet. Igår kjøpte jeg 4 nøster labbetuss garn på europris og idag ble det jammen 4 nøster mor åse på rema......Har virkelig litt vanskelig ved å gå forbi garn. Det liksom skriker etter meg:):) Må skjerpe meg, men på den andre side så er det jo en fantastisk hobby da. Nå skal jeg finne strikkepinnene og begynne på en hals. Har en del nøster med babyull liggende og det er jo mykt og godt.

1. november 2010

Strømper og votter.

 Da har jeg fått enda et par strømper ferdige og et par votter. Det går fremover og nå er det bare en måned til messe. Har alt for mange planer og alt for mange prosjekter igang... Men det er jo moro og jeg håper da jeg får solgt litt, men ellers så har jeg julegaver nok... Jeg har ikke vært så aktiv på andre blogger for tiden men tiden strekker ikke helt til. I øyeblikket er det messe som er i hodet mitt. Kommer sterkere tilbake etterhvert. På onsdag skal jeg bort og høre på Arne og Carlos og det gleder jeg meg til. Tror det skal bli moro. Tenker jeg kjøper materialer til kulerne.. Må jo prøve dette.