8. januar 2009

En Overraskelse:)Denne pakke mødte meg på postkontoret idag. Hadde fått melding at jeg hadde fått pakke som var for stor til postkassa og det var med stor nysgerrighet jeg pakket den opp da jeg ikke hadde peiling på hvem den var fra.... Den var fra raglan
jeg brodere en julekalender for henne, men du store verden
dette hadde jeg da ikke fortjent....... Det er helt nydeligt og det går jo an å begynne samle på denne serien. Må innrømme at koppen skal prøves også selvom det ikke er jul:) Mange mange takk raglan:):)

Ellers idag har jeg fått ferdig Snowflakes votter. Synes de ble veldig store, men fine er de.

Vet ikke helt om jeg skal strikke lue eller om det blir votter igjen. Garnet ligger iallefall i kurven.

Men jeg har begynt på disse fugle votter. Liker mønsteret veldig godt og restegarn mangler jeg ikke. Så jeg satt igang og har allerede kommet et stykke på vei.


4. januar 2009

Hekle duker ferdig og snowflake påbegynt:)
Ja litt er ferdig igjen. Den ene duken i bestemorsruter og en liten brikke:) Her går det unna og håper jo å holde tempoet oppe, men jeg får nå se åssen det går hi hi hi. Valget i dag sto mellom å begynne på en vottepakke(snowflake) fra projo eller et sjal. Votterne vant:) Så idag er det vasking, rydding og strikke på snowflake og kose meg med nybakt brød:)

Søndag og i dag skal det gjøres litt:)
Idag skal vaskebøtta frem og huset skal vaskes inn i hverdagen igjen, men igår kveld satten jeg en brøddeig til kaldhevning i kjøleskapet og da er det fersk brød på morgenen.... Smart med kaldhevning og jeg gjør ofte det i helgenen.. Man bruker bare hvetemel, melk eller vann og iskaldt gjær ca 15 gram til 800 dl vann. Alt skal helst være iskaldt. Da hever den i kjøleskapet i ca 12 timer. Her er det før og etterbilder:) Det dufter godt iallefall og jeg skal kose meg med det bare jeg blir ferdig med å vaske litt:)