2. juli 2009

Enda et par sokker er ferdige:)

Jeg har strikket et par sokker som hetter Ampersand. Det er en gratis oppskrift som du finne her
Fant den da jeg kjøpte ulmus mønsteret. Litt vanslig å se mønsteret i dette garnet, men det er rett og vrange masker kombinert med å øke og felle.
Greie sokker å strikke. Litt varmt mellem henderne i denne varmen. Må innrømme jeg gleder meg til et par regnbyger. Nå har det vært så varmt at det nesten ikke er til å holde ut.

Kluter.
Idenne sommer varmen har jeg strikket noen kluter. Orket ikke tenke og da er det et greit hånarbeid. Men man blir fort litt lei.
Tenkte egentlig jeg skulle strikke flere så jeg får se om det blir noen til. Det er jo et fint håndarbeid til å ha innimellem:)

28. juni 2009

Ferdig med ulmus sjal:)

Ja da har jeg ulmus sjalet ferdig. Det ble gjort ferdig til morgenkaffen idag:) Anbefaler det varmt og jeg har lyst å strikke flere. Kjøper nok det neste garnet hos projo. Jeg tok det garnet jeg hadde og det er derfor borden ikke fikk en annen fargen, men jeg synes det ble fin som det er.
Det er lett å strikke og et supert deilig prosjekt:)

Var på Nille igår.......ups....
Var på nille igår og ja kom hjem med garn, men nå er det slutt.
Nå skal jeg ikke kjøpe noe før garnpakkerne fra projo kommer.
Det er jo en mani dette her, men jeg kan jo få bruk for det:) Kan ikke risikere å gå tom:)
Det er silja garn og jeg synes det er kjempe fint garn. Blir vel noe sjal, sokker eller kanskje votter?? For se hva jeg finner på:)

Enda et blomsterkjøp:)Det er siste blomster jeg skal kjøpe i sommer( kanskje jeg ikke skal love for mye)
Kunne ikke la være:) Det er et blomsterhav utenfor hos meg og det er virkelig litt å passe på. I denne varmen er det bare å få vannet hver eneste dag. Heldig med vann da. Vi tar i bøtter og spann fra elva:)