12. september 2009

Litt av hvert:)
Jo jeg har litt på pinnene og har planer:) jeg har lyst på å strikke de lange strømper og garnet ligger klart:) Jeg må bare ha det absolutte siste gang ulmus ferdig.
Har 100 andre ting som venter på tur og døgnet har bare 24 timer.
Fått ferdig et par sokker i vaffelmønster
De var greie å strikke. Gikk forholds fort.
Ellers har jeg ikke gjort så mye denne uke. Har vært opptatt med å gå til tannlegen.... asj... må dit igjen til uka.
Håper jeg rekker litt denne helgen. Egentlig skulle jeg ønske jeg var B menneske.. da hadde jeg fått gjort mere på kvelderne.. jeg kolapser jo i sofaen før kl er 21.
ha en riktig fin helg derute:) Er snart tilbake med mere:)Idag har jeg bakt osterundstykker på morgenen. Er jo ekstremt A mennenske så jeg får ting unna på formiddagen. Sønnen var vist fornøyd med baksten. La bare en alminnelig hvetedeig og tok en masse ost i. Enkelt og greit. De smakte godt:) Har planer om vafler imorgen. Litt koselig å ha litt godt til helgen.

Strikkeveske:)


Kjøpte en liten strikkeveske fra projo. har dilla på vesker. Her i huset er det vesker overalt. Valgte den som det står strikkegal på. Et passende navn på en som strikker hele tiden:)

Blomst og uspiselig sopp.
Fikk en nydelig potteplante av søstteren min i siste uke:) Deilig med blomster nå hvor vi går mot høsten.
I hagen min vokser det en masse uspiselig sopp, men det er fine farger og måtte bare ta et bilde av disse.. kanskje det er fluesopp?? spiller ingen rolle for jeg skal ikke plukke dem:)