26. juni 2010

Babybukse ferdig.

Da er jakken og buksen ferdig. Det er et hulmønster ned lang beina. Er igang med lua og det skal være sokker til også. I luen skal det sitte et rosa bånd og det skal det i sokkerne også. Tror det blir kjempenydelig.

Resultatet av en Gjøviktur.

Var en tur på gjøvik med niclas og silje. Jeg måtte jo kjøpe garn til disse sokker. Så jeg kom hjem med en pose garn. Synes de sokker er kjempefine. Fikk tips om dem fra projo og jeg måtte jo herme litt da.

First lady ferdig.

Da er First Lady fra Randi K design ferdig. Nydelige votter. Liker fargerne veldig godt. Da er det bare og gå på neste votte par.

24. juni 2010

Babybukse

Dette er begynnelsen på buksa som høre til jakken. Det skal være hulmønster ned langs beina. Tror den blir veldig fin. Lue og sokker høre med og de skal jeg sette i rosa bånd. Tror det blir riktig fint.

First Lady fra Randi K design

Satt i gang med et par votter i går. Er på etterskud i vottepakkerne fra Projo. En vott ferdig. Skal legge opp til den siste ikveld. Fargerne er nydelige og en riktig fargeklatt.

23. juni 2010

Babyjakke ferdig.

Denne jakken synes jeg er nydelig i dette hulmønster. Den er liten så den kan utnyttes ganske tidlig. Skal begynne med buksa i kveld. Er blitt invitert på julemesse i år, men jeg vet ikke om jeg kan rekke det. Det kunne jo være moro og jeg skal jo strikke en masse sokker. Har 2 vottepakker som også ligger og venter.... hvem sa arbeidsledig!!! Men det er jo moro.

Kjøpte hengepetunia på tilbud idag.

Kjøpte en nydelig hengepetunia på gartneriet idag. Den var på tilbud og da slo jeg til. Den er kjempefin uten foran døren min. Kanskje det blir enda flere blomster på.

22. juni 2010

Babydress.

Ja da det er VM strikk enda og jeg holder på. Dette skal bli en baby jakke. Begynte igår så det går ganske fort. Synes den blir ganske fin. Det skal være bukse, lue og sokker til. Har kjøpt rosa bånd som jeg skal knyte i sokkerne.

Sokker!

Da har jeg et par blueberry waffle socks Ferdige. De er strikke i labbetus. Da har jeg det 3 par ferdig så det er langt igjen.

Nå blomstre det snart.

Nå er det ikke lenge før det begynne og blomstre.. Kjøpte meg 10 tagetes og 2 geoginer. Geoginer er ynglingsblomsten min. Jeg synes den er helt nydelig.

20. juni 2010

Garn!!

Var på gjøvik igår og der var jeg inne i en butikk som forhandlet dropsgarn..Må jo bare ha litt fabel med hjem....tenkte på sokke strikking .. Fabel sunes jeg kjempe fint garn og det er mange fine farger.

Sokker

Jeg holder på med et par sokker nå. Det er blueberry waffle socks
Synes det er et enkelt og greit mønster. Garnet er labbetus fra europris og er kjempegodt og strikke av. Det er mitt 3 sokkepar til 52 sokkepar på ravely. Det går sakte med sikkert fremover.

Fortsatt VM strikk.

Da er det første prosjektet mitt ferdig. Lue, genser og bukse. Er blitt ganske fornøyd. Nå er det bare og sette igang med neste dress og et teppe til.