4. oktober 2008

Lørdagsoppdatering

Ja da er det vel tid å vise frem hva jeg har fått gjort den siste uke. Er blitt ferdig med Nutkin sokkerne. Litt vanskelig å vise mønsteret da sokkerne er grå, men jeg skal strikke et par til i en annen farge. Jeg likte det mønster veldig godt. Lett å strikke:)


Ellers har jeg begynt på Cobbelstone. Den blir strikket i grønn Lima fra hjertegarn og jeg er veldig spent på den.. Har ikke kommet så langt på den enda, men har fått et par votter ferdig nå idag.
Nå har jeg masser som jeg må få festet tråder på. Det er problemet, jeg hater å monterer ting.. men jeg skal skjerpe meg.Må sette meg en dag og ta alt frem og feste tråder.


Votterne var lette å strikke og jeg tror jeg skal strikke flere i det mønster. Nesten så man kan huske det i hodet.. Ingen fare for at jeg skal fryse på hender og føtter til vinteren. Men nå har jeg så lyst å begynne på sjalet som var i pakka fra sjalsklubben. Tror ikke jeg kan holde fingerne vekk lengere.

28. september 2008

Endelig ferdig:)

Endelig har jeg fått den ferdig. Det skal gå lenge til jeg strikker slikt mønster igjen. Har sittet hele dagen idag.. ville bare ha den ferdig. Liker fargerne og den skal jeg ha på imorgen. Deilig god og varm. Passer god til ola bukser og det er en hel vanlig hverdagsgenser.. Det har jo vært morsomt å sette sammen mønster border og farger.
Ikveld blir det å legge opp til Cobbelstone:)
Ellers har jeg jo Nutkin sokker på pinnene og det er et deilig enkelt mønster. Er igang med hælen og kommer til å strikke vanlig... det skal vel egentlig være timeglass hæl, men jeg forstår ikke oppskriften helt.