17. mai 2010

Gratulere med dagen allesammen.
Gratulere med dagen allesammen. Håper de fleste får fint vær og masser av god mat. Kos dere. Jeg skal bort på middag kl 18 i kveld. Blir vist grilling:) Været her er ikke det beste akkurat nå, men håper på sol etterpå i dag.

16. mai 2010

Da har jeg rundet de 45..

Ja jeg er vist blitt bortskjemt i dag på bursdagen min. Hatt middag og kaffebesøk så nå tenkte jeg det var tid og vise frem alle de fine ting jeg har fått.
Sønnen min hadde kjøpt pedalbøtte til meg og det var tiltrengt. Velkommen stenen har jeg ønsket meg en stund og englen synes jeg er herlig. Det er egentlig et fuglebad, men jeg skal ha en blomst i den.

Av den ene naboen fikk jeg en flaskevin og av Grete fikk jeg en nydelig blomst og kurven er kjempefin.Opp i pedalbøtten Hadde sønnen min lagt 4 nøster garn..Helt herlig. Salt og pepperbøsse fikk jeg.
Nå har jeg også meldt meg på 52 par sokker på et år på Ravely så garnet kommer nok til nytte. Kaken har jeg bakt selv og det er kun litt tilbake. Nå skal jeg opp til Grete og hjelpe henne med og melde seg på Ravely 52 par sokker. Resten av kvelden går til stikking og i morgen skal jeg bort på middag siden det er 17 mai, men det blir nok tid til et lite blogg innlegg også:)vel feire meg selv litt også:) Har hatt middags og kaffebesøk så nå tenkte jeg at dere også skulle få se hva jeg har fått. Men først var det bløtkaka da. Nei det er ikke norske jordbær, men gode var de.