23. september 2010

Yes.. Endelig ferdig med Bolen

Endelig er jeg ferdig med bolen. Mønsteret er strikket frem og tilbake pga V halsen. Jeg har strikket den i størrelse M og jeg tror den passer. I dalletta er det en litt trangere model. Det skal være vrang strikket kant langs halsen. Nå er det igang med ermer, men det går da litt fortere.

21. september 2010

Fremgang på vancouvergenser.

Nå er jeg igang med mønsterdelen på vancouver..jeg strikker den med V hals og i daletta. Det er jo ganske tynt. Jeg er iallefall sta for denne skal jeg ha ferdig. Håper jeg har bolen ferdig om et par dager.

Kjøpte litt garn.

Var en tur på sparkjøp i går. Ble ikke det store garn kjøp, men litt rubin fikk jeg med meg. Tenkte jeg skal bruke det til noen sokker.

19. september 2010

Vancouvergenser.

Ja da her er den..Jeg strikker og strikker og strikker...men jeg har bestemt meg til at denne skal bli ferdig. Bare jeg kommer opp til mønsterstrykket så går det fortere.

vm genser 2011

Ja da jeg kunne ikke la være. jeg har kjøpt garn og mønster til VM genseren 2011. Jeg skal strikke den i rosa farger og med rund hals. Har bare litt annet som skal bli ferdig først...men det er vel ikke noe nytt..Har nok litt mye prosjekter på gang som vanlig.

fruktkurv og baking.

Siden jeg endelig har fått strørre fryser, blir det en del baking for tiden. Så nå er jeg igang med å fylle den opp med diverse god saker. Sønnen min kom kjem med en fruktkurv fredag kveld som han hadde vunnet på firtidsklubben. Mye god frukt i der.

Storfisking i elva.

Igår var det bygdedager på dokka, men det var også sortering av storfisken i elva. De la nett ut over elva og gikk nedover og tok storfisken. Må innrømme jeg ikke  helt er inne i fiskespråket, men spennende var det om de fikk opp noe. Etter en stund fikk de opp en på 8 kilo og en til som jeg ikke fikk tak i vekta på..

Sjal ferdig.

Da har jeg et sjal til ferdig. Det ble kjempefint i blått. Nå jeg er fornøyd med det mønster. Nå skal jeg bare ha blokket begge sjaler.