10. desember 2008

kald dag og utfordring


Igår og i dag har vært kalde dager..I dag våknet jeg til 23,5 minus grader og det er altså ikke moro.. Hadde ikke lyst å gå ut av min lune rede:)
Tok dette bilde og det ser ut fint ut, men jeg ville hellere hatt 23,5 pluss grader..

Ellers går det jo i jule forberedelser og det blir litt strikking, men en pinne her og en pinne der.. så bilder kommer snart:):)


Fått en utfordring fra Fjordheim Jeg ønsker meg ingen støvsuger eller andre redskaper til kjøkken..
Ikke godteri da jeg spiser det opp med engang og får dårlig samvittighet etterpå.
Det er jo ikke helt fem ting, men nesten da. Jeg ønsker meg stort set det meste og er glad for alt jeg får. Tenker alltid at det er tanken som teller og da får det være om jeg skulle få noe som jeg kanskje ikke liker så godt hi hi hi...Forresten synes jeg det er utrolig viktig å huske hvorfor vi feire jul. Det er også viktig å huske at opp i dette jule stresset så er det mennesker som ikke har alt det vi andre har.
Jeg sender utfordringen videre til min hobbyblog og fridas side

Tilslutt legger jeg et bilde inn av min mest fantastiske juleblomst.

8. desember 2008

Tid for oppdatering i denne julestri:)Må innrømme jeg følte meg litt som denne damen i dag morges....
Jeg er ikke glad i søndager, men du verden så trøtt og slapp jeg følte meg på denne mandags morgen......
Men det er vel noe jule rengjøring som burde taes..
Pleier ikke vaske rundt før til våren.. men jeg får nok prøve å få tatt litt:)


Av håndarbeid har jeg fått ferdig noen små barnesokker. Barnebarna til naboen skal få dem. Har jo en del restegarn så jeg håper få ferdig to par før helgen:) De går jo så fort med slike små sokker:) Sjalet mitt kommer det bilde av neste gang. Begynner å bli drøye pinner så det går litt tregt.


Ellers får jeg lest en del. Må innrømme jeg har begynt å slå av tven om kvelden. Synes det er så koselig å krype opp på sofaen og nyte en bok. Iøyeblikket er det denne jeg holder på med:)Ja dette er jo en smart måte å komme igjennom jula på:)
det går litt fortere da. Nei da har bestemt meg til at jeg rekker alt akkurat som jeg gjorde siste jule og jula før det:)
Er på tur iallefall og fått kjøpt de fleste julegaver og ribba er til og med kommet i hus. Juletreet er pyntet også, så jeg er vist på god tur.
Julekakerne er kjøpte i år. Bestemte meg til det da jeg ikke orker noe stress og jeg har en 17 åring i huset og han gidder ikke være med på noen julebakst i år.