15. desember 2009

Julesneen er sikret:)Et øyebliksbilde idag den 15 desember. Julesneen er sikret:) Det begynner allerde og bli mørkt, men sneen lyser opp. Det er 11 minus og det skal vist bli kaldere så nå er det bare og forberede seg til kulda.. Ifjor hadde vi 30 minus og det var kalt.

Delfiakake ferdig til jul:)


Da har jeg laget en delfiakake. Må innrømme det er føste år jeg lager slik, så jeg får håper den blir bra. Nå har jeg satt den i kjøleskapet og der skal den stå. Den skal ikke tas hull på før i jula.

Nye sofaputer kanskje?


Det var 70 % på stoff i garnbutikken og ja da tenkte jeg det kunne bli noen nye sofa puter i det nye år. Litt vanskelig og se fargen men det er svart bunn med små blomster. Tenke jeg kunne sy dem om jeg får et par ledige timer i romjula.

13. desember 2009

kalenderskjerf.

Ja da her går det i kalenderskjerf om dagen og det er like spennende hver morgen og se hvilket mønster som ligger ute. Er på tur og i dag er det mønster nr 13. Ikke lett og ta bilder av dette nå, og jeg gleder meg til når det skal blokkes. Blir kjempefint og er nødvendig på disse trakte. Idag er det minus 12 og vi har snø. Riktig vintervær.

Fanagenser.


Fanagenseren har fått en arm:) Så langt så bra. Må ta en liten pause da jeg driver med julegaver. Litt dumt og legge ut bilder av julegaver. Da er det ikke sikkert det blir en overraskelse...
Men jeg håper på at jeg får begynt med det siste erme om noen dager. Har absolutt ikke lyst til at denne skal bli en ufo iallefall.