25. august 2011

Strikking den siste uken.


Disse små sko er til en liten jente og jeg håper de passer. Tror jeg er beste til og strikke sokker. Det skal en liten knapp i siden.
Et erme er ferdig til Telemarksgenseren så nå er det bare og gå igang med neste.
Har fått strikket en del den siste uken og har masser av prosjekter i hodet...Litt for mange vel, men jeg har jo god tid om dagen.

 Har strikket en monster bukse. Den er virkelig morsom og veldig lett og strikke. Det verste var egentlig maskestingene til slutt..Tenner og øyne måtte broderes, men jeg synes det ble ganske bra. Denne buksen skal passe den lita jente som skal ha skoene. Nå skal jeg strikke sokker til henne også.
 Disse to par bikkjevotter er solgt og mottageren ble veldig fornøyd. Nå er det vist ønske om sokker med bikkje på. Tror det skulle være enkelt og bruke samme mønster øverst på foten.
Utrolig hva som kan more en 17 åring. Dette måtte jeg bare sette inn. Silje leker med badeanden i vasken... Anden blir grundig vasket med en blomsteroppvaskbørste....... Etterpå slapp hun den opp i pølsevannet og jeg kan IKKE si niclas ble så veldig glad for dette...Man kan vel kalle Silje for et lekende menneske:-)

En tur i Helvete i Espedalen. I Espedalen nord for Gausdal ligger det et helt fantastisk sted med det rette ord Helvete. Dit gikk søndagsturen vår i søndags.. Hadde jeg vist hva jeg skulle igjennem så vet jeg ikke helt om jeg hadde tatt turen, men jeg angre ikke og er man på tur kan man jo ikke gå glipp av noe da!!! Turen som for en spreking sikkert ikke hadde tatt så lang tid tok vel ca en time for for en sinke som meg.. Men med god hjelp fra Terje kom jeg gjennom uten alt for våte bein. Men mandag merket jeg at kroppen ikke er helt vant med å klatre i Jettegryter....
 Rett ned og du verden for en utsikt..Høydeskrekk??? Nei hva er det:-) Et et utrolig skue...
 Ja det er langt ned og turen opp var hmmm ganske bratt den også...Hadde følelsen av å klatre gjennom fosser og stryk..... Hoppe fra stein til stein..

 Fortsatt på vei ned og det er kjempe huller i fjellet og dype sprekker. Ble helt fasinert. En kraftanstrengelse og holde seg fast samtidig med at man skulle få set litt..
 Da er vi nesten ned og det nederste bilde er helt i bånn... Helt utrolig og stå å titte opp langs fjellet... Turen opp gikk gjennom Jettegyten og opp langs fjellet.. Skulle opp en stige hvor fossen gikk rett bak.. Må innrømme jeg ikke helt hadde tid til annet på veien opp en å konsentrer meg om og flytte beina...så bilder ble det ikke. Jeg var ganske sliten på toppen, men du verden for en utrolig opplevelse.. Man må bare ta seg god tid.