11. mars 2009

Oppdatering på håndarbeidsfronten

Dette innlegg blir uten bilder frem til helgen. Mariusgenseren min er nesten ferdig. Mangler bare mønster opp på det siste erme, Og da er det montering( som jeg hater) Men det må jo gjøres om det skal bli noen genser. Sittet i dag med broderi til Raglan( Har et håp om ferdigstillelse etter påske) Har noen kluter igang inn i mellem.. Alt dette kommer det bilder av til helgen. Har lyst å strikke dette sjalet
Tror jeg må gi opp det sjalet som var i klubben denne gangen. Kan ikke se. Kanskje jeg prøver forstørre det opp eller venter til jeg får nye briller....... vist på tide ja... eller kjøper meg en lupe hi hi hi.. Ja ja det er vel slik når man ikke lengere er 20 år:)
Ha en super fin kveld og resten av uka:)
Var på biblioteket idag og lånte meg litt bøker så nå gleder jeg meg til sengetid:):) Skal komme med noen bilder av bøker også.

Nydeligt vær idag:):)

Måtte jo bare ut å ta noen vinterbilder i dette fine vær. Snø er det nok av og jeg er veldig lei. Lure på hvor mye snø det er tilbake når vi kommer frem til påske.. uff.. Stuevinduerne mine er borte i snømengden og inngangspatiet er borte.. ja ja det blir vel sommer engang...


Litt innevår og min kjære julestjerne vokser!!

Har sådd litt inne og det er tingblomster som er på vei opp. Måtte bare ha inn litt vår.Er lenger til jeg kan få noe ut så jeg pleier begynne litt inne. Moro å se det gror. Julestjernen holder stand. Blir veldig spenne å se, men det har kommet tre grønne blader i toppen så vokser, det gjør den. Tør ikke gjøre noe annet enn bare gi den en skvett med vann.

8. mars 2009

Har kjøpt litt garn:)

Tok meg en liten tur på europris igår og ja det ble til jeg kjøpte tuva garn.. Det er vist mange som er igang med å strikke kluter og jeg er vist blitt bidt av basillen.. dette er jo moro. Skal strikke noen stykker og det er jo et supert tv arbeid. Tuva synes jeg er veldig godt å strikke av. Billig er det også.

Litt opdatering på håndarbeidsfronten.


Jo da jeg er igang med mariusermet. Det første erme er nesten ferdig. Det blir vel ferdig idag tenker jeg. Ikke vær til å gå ut så da kan jeg like godt strikke.

Fått måkt taket!

Disse bilder ble tatt i går etter vi hadde fått måkt taket... er nesten helt innesperre av snø. Idag velter snøen ned igjen og nå får det være nok. Vi er nok ikke kvitt snøen her på en stund.