30. desember 2010

Ermer ferdige til vmgenser.

Vm genser er igang og idag ble jeg ferdig med ermerne. Bolen har jeg slått opp til i dag. Imorgen er det nyttårsaften og jeg ønsker alle et nytt og kjempefint strikke år. Prosjekterne står i kø her hos meg så jeg regner ikke med å bli arbeidsledig på en stund. Kos dere alle imorgen og pass på fyrverkeriet.

Dåpslue

     
Da er dåpsluen ferdig og nå skal jeg begynne på kragen som skal festes i halsen. Da skal jeg bare kjøpe rosa bånd. Det blir en utrolig fin dåpskjole og jeg gleder meg til den 23 januar når Jenny skal døpes. Har fått lov å ta bilde med jenta og kjolen til bloggen min. 

26. desember 2010

Så var det strikking da.

Jeg har endelig kommet igang med vm genseren og ermer til dåpskjolen er igang. Jeg har da fått gjort litt nå, men jeg hadde så mange julegaver som skulle være ferdig før jul at alt liksom stoppet opp. Idag er den jo 2 juledag og jeg har brød som skal i ovnen. Det er KUN 17 minus så det kan man jo være fornøyd med. Idag blir det strikking og god mat. Bare avslapning.

Nå er jeg tilbake og her er noen julegaver.

Det har vært en kjempefin jul og jeg har lagt inn noen av julegaverne. Fikk også genser og kjøkkenkrukker.. og mye annet. Men jeg fikk knitt pro strikkepinner og dem gler jeg meg til å prøve.

Litt morsomt med denne drillen. Akkrat kjøpt meg rosa telefon og nå har jeg jammen en rosa drill også. Egentlig trenger jeg den da jeg ikke har en ok skrutrekker og mangler verktøy så det er jo kjempebra med en drill. Nå kan jeg ordne hyller og skruer selv og slipper fly rundt på bygda og be om hjelp.

Dette glass huset synes er er kjempefin. Det vist meningen at det skal henge ute, men det tør jeg ikke i denne kulda, så det har fått plass inne.

Bøker ble det også og lyse staker. Synes jeg har fått så mye fint.