2. juni 2010

Jakken er snart ferdig:)

Nei da har ikke ligget på lat siden med jakken heller. Mangler bare litt på det ene erme og da er det og lage forkanter på jakken. Dette går fremover. Gleder meg over fargerne..
Noen få dager nå så:)

Litt hage.


Ute blomstre det og gror. Jeg ligger stort set på alle fire et par ganger i uka og får vekk ugresset.. Fint blir det. Været har vært fint med sol om formiddagen og overskyet på ettermiddagen. Men vi må nok være fornøyde etter en vinter med 35 minus. Alt som jeg har plantet og sådd ser ut som det kommer.
Kan bare si en ting. Herlig med sommer...

Har meldt meg på verdens største galskap!!


Har vist meldt meg på denne galskapen på ravely 52-pair-plunge-iv..Altså jeg skal strikke 52 sokkepar fra 1 juni 2010 til 31 mai 2011...
Her er det første par igang. Strikker flaming desire som jeg har fått gjennom sokkeklubben hos projo. Føler meg vel egentlig litt skjelven ved dette prosjektet, men jeg liker jo å ha en del prosjekter igang så vi får nå se....:)

Barnslig glede:)


Vært på ebay og handlet litt barnslige gleder..Kan hverken tegne eller male, men liker det likevel. På ebay får man kjøpt paint by numbers og andre typer prepainted canvas. Så jeg maler ivei, men om det nogensinne kommer opp på veggen er tvivlsomt....men gleder ved og lage det er noe helt spesielt.