20. desember 2008

Ikke mange dager til jul nå

Nå er det vel tid for en liten førjuls oppdatering.. Våknet opp på morgenen til snevær og det er helt hvit rundt meg.. tok disse bilder tidlig. Det er derfor de er litt mørke. Har ikke det beste kamera.
Ellers har det jo vært juleforberedelser den siste tiden.. Huset er blitt vasket og kjøleskapet fyldt opp. Men jeg har da fått begynt på bestillingsbroderiet fra Raglan . Litt av hesten er påbegynt. Det skal bli en julekalender.
Jeg hadde jo bestilt en del hekle garn og liv m sendte oppskrifter på noen nydelige gardiner, men det blir vist bestemorsruter i stedentfor.. men kanskje jeg får satt igang med gardiner til våren??

Oppdaget plutselig at bildet med projo sokke garn hadde falt ut av bloggen min, men her kommer det:) Bestilte meg noen strikkepinner som vist skulle være gode å strikke med:)


Det var pakke fra Projo i postkassa idag. Juppi herlig sokkegarn og jeg skal nøste det opp i kveld og jeg tenker det blir nutkin sokker. Et lett og veldig pent mønster..
Har fått meg mp3 spiller og kjøpt meg lydbøker.. håper at det er en fin måte å kunne lage håndarbeid og samtidig høre på en bok. Skal kose meg med bøker og filmer fra frida i jula:) Takker enda engang frida:)
Jeg ønsker alle som er innenom bloggen min en riktig god jul og et godt nyttår:) Det blir nok et par oppdateringer før året er omme:) Kos dere i jula med famile og håndarbeid:)

17. desember 2008

Skjerf og bok fra hobbyklubben.

Jeg fikk kalender fra bokklubben idag. Har bestemt meg til å bruke den til å skrive opp hvilke prosjekter jeg har igang, når de blir på begynt og når de er ferdige.. Idag har jeg også fått kjøpt mapper til alle oppskrifterne og sortert alt:) fant ut at jeg hadde en del.... Håper jeg kan være flink i 2009 til å holde litt mere orden på ting..

Litt dårlig bilde men det var slik blankt omslag som skinner litt. Skjerfet mitt er ferdig og det er blitt greit men jeg strikker ikke et til. Likte ikke det garnet og ble sliten i armene..

Nå kan bare jula komme for min del for jeg er ferdig. Det er bare noe småting igjen som jeg skal ta i helgen.. Venter spent på pakke fra projo da jeg har bestilt strikkepinner og garn.. Gleder meg også til det første mønster i teppealongen kommer.... og hekle garn har jeg jo kjøpt...
Har også et bestillingsbroderi igang( bilde kommer) og det er på begynt:)
Ha en fin kveld allesammen:)

16. desember 2008

Dagen idag

Jeg har fått pakke fra frida idag. Jeg var så spent at jeg nesten løp hele veien hjem fra posten.


Først var det den røde smart eske..

Og inneni der var det enda en pakke.. da begynte jeg da virkelig å bli nysgerrig:)

Og inneni der lå det bøker og filmer. Helt toppers til julen. Elsker bøker og her er de mye som skal lesesTakker så mye. For meg var det jo den reneste julegaven:) Helt herlig. Du er en engel frida:)
Ellers har dagenen gått med litt juleforbredelser og jeg har blitt ferdig med sjalet mitt. En riktig fargeklatt.
Jeg har også begynt på garnet fra europris, men det er ikke noe godt å strikke av . Uff for et slit.. men det har da blitt en lue og jeg har begynt på skjerfet.. snart ferdig. Opskrift følger med garnet så det er jo veldig enkelt.

Ja jeg må vel nekjenne at jeg har kjøpt litt mere garn... Kjøpt heklegarn og har egentlig planer om noen gardin lengder.. Har ikke så store vinduer. Jeg skal være med på teppealongen på projo som begynner i romjula og i denne eske er garnet jeg skal bruker. Holder det som en liten hemmelighet inntil videre:)Det var vist det jeg hadde på progammet i dag. Nå har jeg både film, lesestoff og strikketøy. Det er jo bare kos. Helt herlig og jeg føler meg bortskjemt nå.
Det er bare noen småting jeg mangler til jul så jeg behøver ikke stresse noenting. her er det bare bare å sett beina opp og nyte at vi snart går inn i julenfreden:) Blir jo deilig når jeg slippe å skrike meg hes på en 17 åring som skal opp på skolen. Bare slippe det er fantastisk:)
Ha en fin dag allesammen:)

14. desember 2008

3 Søndag i advent

Ja da er det blitt 3 søndag i advent og nå begynner innspurten til jul. Butikkerne har åpne fra kl 14 og jeg tenkte jeg skulle ut å finne et par julegaver.
Egentlig er det ikke mye jeg mangler. Tar litt mere vasking til uka og da er alt klart. Kjøpte to slike store nøster på Europris i fredags. Det skal vist bli til lue og skjerf i et nøste. Liker den lilla fargen veldig godt:) Gleder meg til å få begynt, men jeg har ikke tid nå.


Grunnen til at jeg ikke har tid nå, er dette sjal som begynner å få så drøye omganger, men nå skal jeg ha det ferdig. Det er Evilla garn, men jeg synes det er litt stivt, men fargerne er fantastiske. Det som å se på regnbuen:)
Ha en riktig fin søndag allesammen:)