21. mars 2011

En stund siden sist.

 Jeg har fått ny telefon. En Sony Ericsson Xperia og den er det godt kamera på så det måtte prøves. Jeg har også lastet en del strikkeapps ned og nå har jeg redigeringsmuligheter på bloggen også. Litt morsom. Denne Horsentia fikk jeg i siste uke og jeg håper den overlever. Synes de er utrolig fine.
 En pelagonia fant veien hjem med meg idag.. Begynner å få vårfornemmelser tror jeg. Og ute trengs det virkelig en ryddings, Men det er fortsatt så mye is og snø at det må vente litt.

 Denne frosken falt jeg for på nille i siste uke..Den skal stå ute til sommeren med de andre. Herlig figur. De har flere slike leende dyr og jeg kommer nok hjem med noen til tror jeg. Har lovet silje jeg skal kjøpe grisen..
 Jo jeg har strikket litt også, men jeg har måtte være streng overfor meg selv og ikke overdrive. Merker fort når jeg har gjort mere enn jeg burde. Men nå er snart fana dressen ferdig og i ettermiddag tusler jeg opp til naboen slik at hun kan hjelpe meg med oppklippingen. Tror jeg skal satse på litt sokke strikking en ukes tid..Har strikke mye smått nå og trenger en liten avveksling. I slutten av uken er no blogboken min ferdig. Den ligger på trykkeriet og jeg er kjempespent..Over 300 sider med bloggen min fra 2008..