9. juni 2010

Bennysokker.


Her har det vist gått fort i svingene. Hadde glemt å legge ut de ferdige Benny sokker. Her er de iallefall og sønnen var mektig imponert. Nå skal de henges opp i bilen.

8. juni 2010

Sokker på gang.


Ja har sokker igang. Flettesokker i Jawool. Mye og deilige. Da er jeg igang med 2 sokkepar...lang vei enda...Dette mønster fikk jeg lyst på å strikke etter jeg så det på en babyjakke på strikke treffet.

Bibliotekstur idag.


Var på bibliotket og hentet meg et lass med strikke bøker. Alt fra babystrikk til mønstre. Dette skal jeg kose meg med i kveld. Har jo fått så mange ideer i helgen etter strikketreffet. Nå er det så mye man har lyst å lage.

Nyanskaffelse til hagen


Var på gjøvik igår og på mestergrønn hadde de denne staude til 70 kr. De var i hvite, gule og røde. Den måtte jeg jo bare ha med meg hjem. Behøvde ikke tenke meg om så veldig lenge. Idag velter regnet ned, men vi får jo håper det fine vær snart kommer igjen.

Søndagstur


Må jo skryte litt av den fine naturen jeg har rundt meg. Her er det elvebrus og skog.. Det var et nydeligt vær i søndags så niclas og jeg tok en tur ut i det fine vær.

Posted by Picasa

6. juni 2010

Gule Benny sokker.


Disse er en bestilling fra sønnen min. Har har kjøpt seg Van og den har fått navnet benny.. Da ønsket han seg gule sokker(benny fra olsenbanden)Jeg begynte på disse i går da vi reiste på strikketreff og er nå igang med nr 2. Da blir det 1 par i 52-pair-plunge-iv.

Jakke.

Da er jeg ferdig med jakken. Den er strikket i mandarin petit. Pinner nr 3 og fra sandnes hefte 0607. Nå blir det ikke flere sommerklær på meg. Til høsten har jeg planer om mariustunika, men jeg kan jo ombestemme meg mange ganger før det.

Strikketreff 5 juni 2010

Da var det strikketreff hos projo Jeg fikk ikke tatt så mange bilder. Jeg glemte det opp i all pratingen. Det var så kjempekoselig og treffe alle nettvennerne sine. Jeg kom hjem med hodet stappet med inspirasjon og nye ideer. En pose fyldt med garn ble også med meg hjem. Bare helt herlig med en masse garn. Har forsøkt å rydde litt i garnet mitt idag, men du verden så mye jeg har fått samlet nå.

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder. Jeg glemte det opp i all pratingen. Det var så kjempekoselig og treffe alle nettvennerne sine. Jeg kom hjem med hodet stappet med inspirasjon og nye ideer. En pose fyldt med garn ble også med meg hjem.