3. januar 2009

Januar lapper er ferdige:)


Ikke enkelt å ta bilder av hvite lapper, men ferdige er de iallefall. En flettelapp, en perlestrikk og en rutestrikk. Så nå er det å vente på neste mønster og da skal jeg strikke i en annen farge. Heklet en kant rundt, men det blir nok litt strekking etterhvert for flettemønsteret drar seg litt sammen. Jeg skaal ha mørk lilla kant rundt alle lapperne...

Er virkelig stolt av meg nå i begynnelsen av januar for nå får jeg ting unna... håper jeg kan opprettholde det ut over i 2009.

Nutkinsokker ferdige:)


Nutking sokker er ferdige. Det ble en liten dame størrelse ca 38. Fine ble de og garnet var godt å strikke av så jeg er fornøyd. Nå begynner jeg å komme til bunns i strikkekurven, men har enda litt igjen:) Håper å få ferdig noen bestemorsruter idag og begynne på noen votter som jeg har hatt liggende en stund.

Herlige farger og vi går mot lysere tider


Kjpte Primula igår. Herlige farger og kanskje et litt tegn på at vi går mot både lysere og varmere tider:) Det er fortsatt kaldt her. Minus 19 idag, men håper jo vi ikke skal slite oss gjennom hele måneden på slike temperature.. men ønske heller ikke mere snø.

31. desember 2008

Jeg har fått Award


Fikk plutselig en glad meldig fra Fridas side
Har hjupet henne litt med bloggen og jeg er imponert. Vet hvor vanskelig det er når man akkurat er begynt med å blogge.

Jeg takker og bukker:)

Nyttårsaften

Vil også ønske allesom er innenom et riktig godt nyttår.
Håper det blir masser av strikking, nye ideer og en masse nytt i blogverdnen.


Det nye år slutter her med 25 minus grader og jeg kan ikke si jeg har lyst å gå ut. Heldigvis behøver jeg ikke det.

Jeg har en enkelt fortsett om å ta av et par kilo og håper jeg skal få til det, men jeg har også et fortsett som kan bli vanskelig å holde.. og det er å få ferdig noen ufoer og være flinkere til IKKE å ha 100 prosjekter i gang på engang. Tror bare det løftet kan bli vanskelig å holde:)
Håper dere alle får en kjempe koselig kveld og vær forsiktig med fyrverkeri...

Litt diverse


Jo da raglan julekalenderen kommer seg. Nå kan man nesten se hesten. Det går da fremover:) Det er egentlig litt morsomt å brodere:) Liker meg godt med det håndarbeid i henderne.

Dette er sofakroken min på siste dag i dette året... fjernkrontroller til tven, bok og lapp til teppealongen og sokker... Litt rot men det er da noen helligdager til å få litt av dette ferdig.. har et maål om at jeg skal strikke 3 lapper og få ferdig disse sokker før mandag da...

Oppskrift på enkelt sjal.

Etter en del forespørsler om hvordan jeg har stikket det regnbuesjal så legger jeg ut oppskriften. Det er kjempe enkelt:)


Legg opp 5 masker

Rad 1 5 masker rett
Rad 2 5 masker rett
Rad 3 2 rett,kast, 1 rett,kast,2 rett
Rad 4 2 rett,kast,3 vrang, 2 rett
Rad 5 2 rett, kast,1 rett,kast,1 rett,kast, 1rett,kast,2rett
Rad 6 2 rett, 7 vrang,2 rett

man strikke mønster på rettsiden og vrang på vransiden . De to ytterste masker strikkes rett på begge sider..

28. desember 2008

Fått sjalet mitt ferdig


Da er sjalet mitt ferdig. det er strikket i en tråd med mirelle og en tråd alpakka.. det varmer iallefall. ha lyst å strikke et i bare mirelle så jeg slår nok opp til det snart.


Må vel tilstå at jeg har bestilt garn til den røde kjolen i mist siste innlegg. Kunne bare ikke la være da jeg synes den er kjempefin og spesielt fordi man kan bruke den over bukser.

Det er fortsatt kulegrader ute, men ikke så kaldt som det var i går for da var det 20 minus. Idag har det gått ned til 9 heldigvis. Idag skal jeg lage pinnekjøtt til middag:) Ellers blir det en ganske rolig dag.

Har jo selvfølgelig litt strikketøy på pinnene hi hi
Kjøpte garn og pinner hos projo før jul og jeg skal strikke nutkin sokker.. Det er et mønster jeg kan huske i hodet og de går fort å strikke.
Garnet er kjempefint og godt å strikke av:)
Teppealongen har jo begynt og jeg slo masker opp til den første lappen igår kveld. Det blir en perlestrikket lapp. Har hvit og grått garn og har tenkt meg å kjøpe litt andre farger også. Kan ikke helt enda se for meg åssen det blir, og har bestemt meg til at jeg kjøper de ekstra farger jeg trenger og da får jeg se på slutten åssen jeg setter det sammen:)