14. februar 2009

Broderte litt idag også.


Ja da raglan det går fremad her. Begynt på den nederste nisse og det er litt smått som mangler på hesten, men jeg tar litt både lørdag og søndag... det blir ikke så mye broderi i løpet av uka.. Føler i allefall det har en vis fremgang. Fortsatt moro å lage selvom jeg ikke er i julmodus:) Dere får da en tur innenom raglan sin blog for den er kjempekoselig:)

Elverumsvotten.


Jo da jeg er igang.. En vott er nesten ferdig og jeg håper å få fart i den andre imorgen. Våknet med hink i nakken og hodet har verket idag så det har ikke blitt til så mye med strikking idag.. Sola skinner ute og nå begynner den å komme inn gjennom vinduerne og herregud da ser man alle hybelkaniner og møkkete vinduer..... så litt storrengjøring blir det vel til engang, men ikke idag.

Kjøpte blomster igår.

Kjøpte blomster igår. Trenger det nå hvor vi er på vei imot lysere tider. En primula og en engelsk pelagonia.. Helt nydelige og jeg koser meg ved synet av dem.
Julestjernen min vokser i full fart og jeg bare venter på at den ikke kan mere, men den får en kvett med vann og den trives.. Må innrømme jeg har gjemt den litt unna i vindueskarmen.. er liksom ikke i jule modus akkurat nå. Men jeg kan ikke kaste den når den er som den er nå.


13. februar 2009

Enda et par Birds Foot ferdige.


Ja da er et par til ferdige. Man sitter med en god følelse når man endelig avslutter et prosjekt, men får panikk når man ser hvor mange ting som ligger i kurven og venter... ja er veldig fornøyd med disse sokker og mønsteret er morsomt å strikke.

Prosjekter som er igang.

Ja det er litt igang og kjolen skriker etter ermer.. Elverumsvotten er på pinnen og marius genseren er på gang.. Akk man lære aldri. Burde jo være kjempe filk til å gjøre ting ferdig men jeg tror aldri jeg blir så flink. Minus 21 idag så det har blitt litt mildere. Det er fredag en 13 men jeg tror det skal gå bra likevel. Er ikke spesielt overtroisk.

11. februar 2009

Enda en Award


Fikk denne fra trulte Det fulgte med denne teksten.

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom,tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til seks bloggere,som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Det er ikke lett å velge men jeg jeg må bare trekke lodd blant de jeg besøker.

Jeg gir den til Wencheshobbykrok

Garn,garn og mere garn

min hobbyblogg

marits hobbyblogg

Valo

Annemors lille hule


Egentlig er det enda flere som fortjener denne award.. det er fantastisk ute i denne blogverden.

9. februar 2009

2 Awarder

Disse Har jeg fått fra Bitt@mi
Takker så mye sier jeg. Dere som er innenom
er velkomne til å ta dem med dere. Det er så mange fine blogger ute der
og man blir imponet og får inspirasjon hver dag.

Utsikt fra jobben min.

Måtte bare ta bilde fra vinduetpå jobben. idag har det vært en fantastisk solskinsdag.. kaldt med 25 minus på morgenen. Måtte fjerne istapper hjemme også.. Dette er en akseptabel utsikt å ha på jobben. Jeg bor på den andre side av parkeringsplassen så jeg kan ikke klage på lang avstand til jobben:)