29. januar 2010

Det går sin gang med ermet.

Det går sin gang med ermet . Er kommet litt lengere enn på bildet her. Må ha denne jakka ferdig før OL alongen hos projo. Hekler jo disse fisker, men må legge det litt til side nå og få disse ermer ferdige.

Har kjøpt meg en Orkide..Jeg har kjøpt meg en orkide. Må innrømme jeg ikke er så veldig fasinert av disse blomster, men en gang skal være den første. Har ikke slått den ihjel enda, så jeg håper den holder en stund. Skal vist ha lite vann og det passer meg veldig godt:)

26. januar 2010

Ferdig med oppklipping av jakkeDa har jeg festet tråder og klippt opp til ermer så nå er det bare å gå igang med ermer. Jeg har slått opp masker og er igang. Synes det er utrolig fine mønsterborder og fargerne er jo kjempefine.

Fisk.


Jo da:) Her hekles det fisker i lange baner.. Har ikke talt dem, men det er opp mot 60 stk. Det går fremover:)

24. januar 2010

Bolen på kalvåg jakka er ferdig

Ja da er bolen ferdig.. Den ser veldig underlig ut, men det er fordi man skulle slå opp masker der man felte til halsåpningen.. da slipper man strikke frem og tilbake. Imorgen er det trådfestedag og da skal jeg klippe opp og gjøre denne ferdig slik at jeg slipper mere montering enn høyt nødvendig. Resten av dagen i dag bli fiskehekling.
Er veldig fornøyd med denne jakka. Det er en kort model. Mønsteret var lettere enn jeg trodde. Ble litt telling, men tror ermerne skal gå greit å strikke. Denne bolen tok en uke og det er jo rimelig fort:) Nei nå er det litt i huset som må gjøres. Ha en fin søndagskveld.