24. januar 2009

Award


Denne har jeg fått fra Marit

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom,tid og forhold.
Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!

Gi denne utmerkelsen til seks bloggere,som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Jeg ønsker å gi den videre til: jeg har rett og sltt trukket lodd, for det er så mange fine blogger ute der som har fortjent denne award:)

frida

Raglan

elin

monai

trulte

isdronningenAward

Denne Awarden har jeg fått fra frida

Den skal jeg gi til andre kvinner som har hjulpet eller beriket livet mitt på andre måter.


Jeg ønsker å gi den til alle dere som er innenom siden min. Det betyr utrolig mye at dere kommer med kommentare og er inne å besøker meg. Så ta denne med dere:)22. januar 2009

Bakstykke ferdig


Da er bakstykket ferdig til kjolen min.. Det er ribbestrikket kant oppe på bærestykket, og den har en utrolig fin fasong. Blir spennende å få den ferdig. Nå er det bare å få slått opp masker til forstykket. Jeg begynte i fredags så det tar ikke så langt tid å strikke. Et supert tv arbeid:)

21. januar 2009

Sjalspakke


Har en mistanke om at dette sjal fra projo krever 100 prosent tilstedeværelse... men det er fantastisk.. må bare komme litt videre på kjolen min.
Dette sjalet er toppers og garnet er fantasktisk.. Dette blir moro:):)

Herlig strikkebok


Bok fra Hobby klubben. Denne ville jeg ha, ellers pleier jeg å avbestille. Det er utrolig mange fine og lette ting å strikke,. Det er også noen fantastiske kjoler. Bare så lekkert og siden jeg ikke mangler garn kan det jo hende at jeg strikke noe av dette i løpet av 2009. Den bok anbefales:)

Nøsteaward og litt ryddingFått nøsteglede award fra Frida
Det passer veldig godt idag, da jeg har ryddet i garnet og skrekk og gru..... Trodde ikke jeg hadde sååååååå mye...
Fikk jo kjøpt garn på lopppis igår og der står det litt mere å venter på meg..
Nå har jeg nok garn til hele 2009.
jeg hadde en pose med bare noen små rester og jeg må innrømme at de gikk i søpla..
Lure litt på om jeg lider av en alvorlig garnsykdom:):) Det er jo garn bak sofaen, under senga osv.. burde få kjøpt meg noen kasser og virkelig laget system.. kanskje jeg får gjort det i 2009. dette bilde er jo bare et lite utdrag av hva jeg har av broderier og garn. Klarte jo ikke engang å få alt med på bildet.
Må vel bare konkludere at JEG ELSKER garn:):):)

19. januar 2009

SnøkaosJa da kom snøen. Det var bare å begynne måke. 40 cm dumpet ned over oss i løpet av natta. Fikk såvit åpnet døren på på morgenen. Så er det noen som er veldig glade i snø kan jeg sende noe. Ser ut som vi skal få mere i følge værmeldingen. Godt man har strikketøy og slipper ut..

18. januar 2009

Kjolestrikking


Så langt har jeg kommet med den røde kjole og jeg kommer vel enda et stykke i dag:) Som sagt er det håndball vm og jeg som egentlig aldri har fulgt med på noe slikt skal følge med. Da er det toppers med slik strikking hvor man bare stikker i vei uten å tenke så mye på det:)
Fargen er fantastisk og kommer ikke riktig frem her..
Ellers snør det her og det er riktig vintervær. Ha fortsatt en fin søndag allesammen:)

Broderi dag


Idag har jeg sittet å brodert og nå kommer både nisse jenta og gutten frem.
Nå beygnner det å se ut som noe iallefall.
Det er håndball vm nå og da kan jeg ikke sitte med brodering, men litt brodering hver dag, det er bra:)