7. februar 2009

Birds Foot ferdig

Ja da er de ferdige, men ikke helt etter oppskriften.. Fikk ikke til mønster som skulle være under foten og etter mange opprekninger og telling, ga jeg opp og tenkte det får bli lus under foten.. orket ikke sittet der å prøve og prøve. Synes de ble fine likevel. Et par til er satt på pinner, men dennegangen i ensfarget garn. Liker mønsteret veldig godt og det er enkelt å strikke. Helsen ble galtstrikket i striper.. Jeg er ikke innehaver av en super tålmodighet desverre så ikke alltid ting blir helt etter oppskriften.. men fornøyd er jeg..

Sofakroken min:)


Åh hjelp.. Det vrimler med prosjekter i sofa kroken min.. Ermer til kjloen ligger å skriker på meg.. marius er lagt opp på pinnene og enda et par Birds foot er påbegynt. Tvarbeid og ikke tvarbeid.... Det virker som om jeg har det best med en del på pinnene, men har bestemt at jeg ikke skal la meg stresse av det..prøve iallefall. ja ja får jo se hva det blir ut av alt dette.
Jeg prøver årydde i denne kroken, men rotet kommer liksom igjen etter et par dager... :)

4. februar 2009

Allerede onsdag


Denne huskeliste kommer fra min Hobbyblogg
Synes den passer veldig godt på oss som er hektet på pc..
Jeg er ferdig med en bird foot, men ikke noe bilde før den andre er ferdig.
Har fått vannet mitt igjen etter at det frøs igår pga kulda.
I dag er det bare 12 minus og snø så det er jo den reneste sommertemperatur:)
Ha en riktig fin kveld ute der i cyperspace:)

3. februar 2009

Birds Foot

Jeg måtte bare slå opp masker til Birdsfoot( sokkepakken fra Projo) Kjemper litt med kameraet mitt enda, men man kan da se litt...Dette mønster kan man bli hektet på.. Man må liksom bare en runde til..man må se åssen det blir. Så dette har jeg litt vanskelig for å legge fra meg:) De sokker blir kjempe fine iallefall:)

2. februar 2009

3 Nye lapper


Tre Nye lapper til teppe alongen er ferdige. To lapper med hulmønster og en med stjerne. Må vel laget et par til i løpet av måneden. Blir et spennende lappeteppe når den tiden kommer...

1. februar 2009

Lovebirds

Ja da fikk jeg Lovebirds ferdig, men det var flaks. Det er meningen det skal være vrangbord også, men den droppet jeg, og jeg måtte bruke bunnfargen til tommeltotten, så de ble jo ikke helt orginale, men jeg forbruker garn når jeg strikker votter.. vet ikke helt hva jeg gjør, men kanskje jeg strikker strammere.. har bare en liten bit turkis igjen og en liten trå med de andre farger. Må vist lære meg å regulere dette litt bedre. Er ingen votte ekspert. Tror jeg skal være strenger med å måle strikkefasthet neste ganger. Takker trulte for din hjelpsomhet:)

28 minus på morgenen!!!

Ja idag er det jo 1 februar og slik ser det ut hos meg. Masser av sne og 28 minus grader. Kan ikke si det frister å gå ut. Men for all del det er jo et nydelig vintervær så lenge man er inne:)