1. juli 2010

Rutesokker

Siden jeg skal strikke 52 sokke par så må jeg ha sokker på pinnene hele tiden....Oppskriften på disse ligger her
Jeg strikker i viking sportsgarn på pinne nr 3. Det blir ruter hele veien. Litt greit med et enkelt håndarbeid når man sitter ute.

Babygenser på gang.

Dette skal bli en babygenser med en splitt foran med to knapper. Har kjøpt to rosa knapper idag. Tror den blir fin. Det er felter med perlestrikk og små snoninger. Strikker i babygarnet fra europris og på pinne nr 3. Synes det garnet er helt greit.

30. juni 2010

Kurver.

Jeg bare elsker dem. Kurver!!!! Syklet meg en tur til europris og der lå de og ventet på meg! De kan brukes til garn, oppskrifter, strikkepinner og mye mere..og jeg har altfor mange av dem, men jeg bare må ha. Så nå fikk jeg ryddet litt i garn og diverse. Nå skal jeg mosjonere støvsugeren før jeg setter meg i sofaen med strikketøyet og bare koooooooooooser meg.

Fortsatt VM strikk

Jeg er jo forsatt igang med VM strikk. Har litt mange prosjekter igang. Jeg fikk ferdig et par grønne fantasi sokker under fotballen igår. Lånte et hefte av naboen igår med baby ting da jeg har noe garn igjen. Sjalet fra sjalsklubben hos projo ligger også og venter. Har også et par sokker fra drops som jeg vil strikke. Den oppskriften ligger her
Blir nok ikke ferdig med alt jeg har lyst til før den 12 juli, men det er jo 14 dager til så...........
Jeg får bare stå på.Hage oppdatering

Det har regnet og tordnet et par dager nå. Jeg synes godt sommeren kunne komme igjen for nå er alt vått og søletet. Vært ute i dag og tatt litt ugress og reddet blomster som holder på og drukne. Håper på sol imorgen. Inne har jeg pelagonier også... og jeg kjøpte en pragtspragle. Den er toppers for den kan man ta avleggere av heletiden. Den må snues litt på hver dag da den snur alle bladene mot lyset. Hengepetuniaerne blir bare finere og finere. Nei jeg får nok håpe på litt sol.

28. juni 2010

Drops sokker er ferdige.

Da er dropssokkerne ferdige og oppskriften er her
Jeg har strikket den minste størrelse, men jeg skal strikke en i mellem også. Har garn nok til det. Skal også igang med noe baby greier og har et par sokker til på tur. Ikke arbeidsledig nei.

27. juni 2010

Lue og sokker er ferdige.

Da er lua og sokkerne ferdige. Synes det gjør seg litt med rosa bånd. Disse ting går så fort og lage. Garnet er gjestal. Små enkle arbeider.

Drops sokker

Har begynt på disse sokker i karisma fra dropsdesig. Oppskriften er her
De blir kjempefine tror jeg. Kommer nok et stykke mer på dem ikveld.