18. mars 2009

Posten kom med pakke idag:):)


Posten kom med pakke idag fra frida
Hun er bare sååååååå snill...Det var strikkebok, strikkepinner og alpakka garn... Bare gleder meg til å komme igang med garn og pinner.. Kan jo kose meg i flere dager med dette:):)
Boka er kjempefin for der er det strikketips som ikke er helt vanlige og det synes jeg er kjempemoro. Takker sååååå mye frida:):)

Påskekaktus:)Kjøpte meg påskekaktus på butikke i går. Synes det var kjempefin og man trenger litt blomster nå hvor sola både skinner og varmer.. Kanskje snart vinteren tar slutt.

15. mars 2009

Litt lesestoff og strikking
Ja litt gærn må jeg være, men jeg falt over denne boka på biblioteket og den er på 1000 sider. Jeg har en svakhet for store bøker, men denne har vist fått enorm fin kritikk så jeg er begynt å spise meg inn i den og foreløpig henger jeg med:) Et par breezze sokker til er på pinnene så jeg har nok å gjøre. Men nå er vafflerne stekt ferdig og jeg er ferdig med denne megaoppdatering for denne gang. Håper dere har hatt en fin tur og ta med dere en vaffel. Ønsker alle en super fin søndag og en god start på en ny uke imorgen:)

Jo da jeg har gjort litt til:)

Det ble et par kluter denne uken også. Har et håndklæ som ligger å venter også... Litt greit tvstrikk innimellem. Har mere garn igjen så det blir nok litt flere:)

Breeze sokker.Strikket et par Breezesokker igår, men gjorde det littvint med ribb over foten. Er igang med et par til med vridde masker. De er jo kjempe fine om sommeren i joggesko.. og så er det jo lettvint og bare strikke foten.. hi hi ... slipper det lange skaftet..Lure på åassen jeg rakk alt igår..vasking og strikking, men det er jo utrolig hvor mange ting man kan gjøre på engang:)

Marius er ferdig:)Ja da er marius ferdig. Den ble fint i brun og hvit. Er fornøyd og jeg kan passe den. Greide jo å strikke ermer så nå må jeg se å komme igang med ermer til kjolen min... slik går det ikke an å holde på.. Tror jeg skal holde en liten genser pause. Men må vel strikke noe til sommeren. Får se hva som kommer opp.

Broderi fremgang:)Jo da broderiet til Raglan er i gang.. Idag skal jeg ha fyllt ut nisse lua og litt til. Har et stor håp om å ha det ferdig til etter påske:) Det er jo et lett broderi og det er mange store flater så det går veldig greit. Sønda og en en dag midt i uka er broderi dager og da får jeg da gjort litt. Gleder meg egentlig til påske for jeg skal ingenting og da blir det ro til å få ferdig stilt en del:) Skal begyne på et jule broderi til Frida
etter påske:)

Søndag igjen:)


Søndag og vaffel steiking... fikset røren igår og nå er det blogoppdatering og vaffelsteiking på engang. Helt utrolig hva vi kvinner klare å gjøre på engang. Igår hadde vi et nydeligt vær her og jeg fikk vårfornemmelser.. Gikk i gang med en mega rengjøring og du verden så herlig det var. Fikk opp vinduer og slapp inn en herlig frisk luft:) Idag er det bare å få stekt en masse vafler og finne strikkepinnene frem igjen:) Håper det blir like fint vær idag