7. oktober 2010

Da har jeg fått litt ferdig.

Da har jeg fått ferdig Fårhagen sjalet. Tror jeg har en feil i kanten, men det ser riktig ut.. Likte å strikke mønsteret, men neste gang skal jeg velge noe annet garn enn drops delight. Jeg har også strkket ferdig et par helt vanlige kjedelige ribbe sokker. Skal begynne på blueberry socks  

Idag har jeg bakt julekake og kanelsnurre. På pinnene sitter et par votter og jeg slår vel opp til blueberrrysocks etterpå. Har meldt meg på julemesse på dokka den 27 0g 28 sammen med en annen så jeg må nok få strikket litt nå. Har jo egentlig også en del julegaver som skal på begynnes. Har vist litt travelt, men morsomt er det. 

4. oktober 2010

Høst og innekos på en mandag.

Nå er det virkelig høst. Alt er gult og bladene faller av. Idag er det et ufryseligt vær ute og det passer veldig godt til innekos.

Burde prøve å få raket litt før sneen kommer, men det må nok tørke litt først.  Pleier å rake før vinteren, for da er det ikke så mye mye å få vekk når sneen blir borte til våren.

Nei dagen i dag innbyr ikke til uteaktiviteter så jeg har kokt meg kaffe og krøbet opp i sofaen. Har meldt meg på julemesse og da er det bare å få litt fart i strikkepinnene. Dette må planlegges litt.

Kjøpte to av disse fine hjerter til vinduerne på Nille. Det er så koselig med lys i vinduerne når det er mørkt ute.

Ja her er Fårhagen    


 Jeg er ganske lei delight garnet fra drops design. Synes det er vanskelig å strikke av. Men dette skal bli ferdig i løpet av uka.
Et par sokker ligger også og venter. Mangler litt av den siste og da er det igang med neste par. Ha en riktig koselig dag til dere som er innenom, og jeg takker for alle koselige kommentare.