21. januar 2011

To par sokker ferdig.

To par sokker er ferdige.. Til venstre i viking sport og til høyre i online. Det går i litt enkle ting her for tiden. Har satt i gang med et par barenesokker og en hals i hulmønster. Armene mine klare vist bare de enkle ting for tiden..

Helt enkel genser.

Jeg hadde en hel pose med drops nepal liggende og det var egentlig meningen jeg skulle strikke en genser med en masser fletter, men siden jeg har problemer med armene fant jeg ut av at det måtte bli en hel enkel genser..Litt kjedeligt å strikke, men genseren ble fin og det er ull og alpakka så den er varm også.

18. januar 2011

Litt vinterbilder.

 Ja jeg måtte jo ut å kvipse litt vinterbilder. Det er minus 15 og solen var fremme. Som vanlig er det for mye snø og for mange kuldegrader...Men for alldel det er jo fint. Hos meg er det veldig mye treer og elven er frosset til, men jeg tror ikke man skal gå ut på der. Kan risikere å bli våt på beina.. Stille på campingplassen er det også.


16. januar 2011

Garnrydding eller garnstatus!

 Ja da har jeg gjort opp litt garn status og jeg har vist en del garn. Det sto jo flere poser båder her og der....
 Jeg har fabel, online, delight, sisu, zen, projo, østlandsgarn, trysil, ida og lappetus...Flere poser med bomulls garn..
 Det er helt urolig at man er så sprø etter garn og likevel kjøper jeg nytt innimellem. Kan ikke la det være. Men vi har jo en fantastisk hobby så slik får det vel være. Jeg er iallefall utrolig glad i garnet mitt.
 Bildet under viset litt som kom frem da jeg egentlig var ferdig med med å rydde..Må innrømme at jeg bare pakket det sammen og tenkte ...dette tar jeg en annen dag.