18. mai 2011

17 MAI

 Da var den store dagen kommet. Flagget måtte opp kl 8 og niclas og silje hengte opp flagget hjemme hos meg.
 Været var det sånn passe med men det var noen mørke skyer rundt omkring.. Men på med finklærne og evige opptimister så gikk det bra.
 Meldinger måtte sendes og mottas. Han ser iallefall veldig opptatt ut..:-) Frokost ble inntatt før avgang til barne toget kl 12.
 Stoltheten min i finklærne. Deilig å se ham i noe annet enn feier og brann klær. Den andre stoltheten min under fikk jeg bare bilde av med ryggen til i bunad, men hun er en nydelig jente.
 Om ettermiddagen kl 17 var det ut i gaten igjen for å se folketoget og etterpå var det atter engang opp på museet for å se underholdning. Da kom også regndråperne men det ga sse. Jeg kapitulert da klokka var rundt 18 for da frøs jeg og hadde så absolut fått nok. Dagen var kjempekoselig.

Fødselsdagen min som var 16 mai.

 Jeg bare elsker hagefigure. Som vist tidligere har jeg en del og jeg fik en nydelig damefigur av Terje på bursdagen min. Horsentia har jeg også en stor svakhet for. Har to stykker nå.
 Fikk dette velkommenskilt av niclas og silje. Nå begynner det å bli kjempefint i hagen. Da er det bare å vente på sola og ikke minst varmen..
 Fra danmark fikk jeg masser av frøpakker og jeg skal ut i dag og få satt noe av det.. Blir kjempespennende å se om jeg får det til.
 Det var kakespising og gjester på dagen og terje bakte muffins.....
 Hadde vist tenkt å ha glsur på gulvet også!!
Det var en kjempekoselig dag og som vanlig ble det inngangen til 17 mai.

Sokker igjen, votter og en fana.

 Er vist litt på etterskud for tiden, men dette er votterne fra projos votteklubb. De er kjempefine og var enkle og strikke.  Har veldig lyst å strikke dem i en annen farge også.
 Jeg kjøpte meg en sokkebok med 26 sokke oppskrifter. Den er engelsk, men noen av oppskrifterne klare jeg greit. Disse er det hulmønster på. Ses dårlig på bildet da det er multifaget garn, men jeg skal strikke dem i ensfarget garn.
Barnebarnet til Terje skal få denne fana i str 4 år. Jeg har begynt på ermerne så den er nok ferdig innenfor en kort tid.